ΑρχικήUpdatesTelegram: Κυκλοφόρησε ενημέρωση με καινούρια χαρακτηριστικά

Telegram: Κυκλοφόρησε ενημέρωση με καινούρια χαρακτηριστικά

Η τελευταία ενημέρωση του Telegram προσθέτει νέες δυνατότητες, όπως spoiler formatting για media, νέα εργαλεία σχεδίασης και άλλα.

Μαζί με τη δυνατότητα προσθήκης μορφοποίησης spoiler για κείμενο, το Telegram επιτρέπει τώρα την προσθήκη spoiler formatting για εικόνες και βίντεο επίσης. Αυτό εμφανίζεται ως ένα αστραφτερό layer με ένα θάμπωμα στο επάνω μέρος του, το οποίο κρύβει το περιεχόμενο spoiler εκτός εάν ο χρήστης το πατήσει.

Οι νέες δυνατότητες διαχείρισης αποθηκευτικού χώρου σάς επιτρέπουν να διαμορφώνετε ξεχωριστές ρυθμίσεις αυτόματης κατάργησης για αποθηκευμένα μέσα από τα Private Chats, Groups και Channels – με εξαιρέσεις για συγκεκριμένες συνομιλίες. Μπορείτε να δείτε τι καταλαμβάνει χώρο και να καθαρίσετε ό,τι θέλετε από τις ειδικές καρτέλες για Media, Files και Music.

Telegram: Κυκλοφόρησε ενημέρωση με καινούρια χαρακτηριστικά
Telegram: Κυκλοφόρησε ενημέρωση με καινούρια χαρακτηριστικά

Δείτε επίσης: Telegram: Εγγραφείτε στην υπηρεσία χωρίς κάρτα SIM

Εάν είστε χρήστης iOS, το Telegram ανακοίνωσε ότι μείωσε τον χρόνο που χρειάζεται η εφαρμογή για να υπολογίσει το μέγεθος της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής, κάτι που οι χρήστες Android απολαμβάνουν εδώ και καιρό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο χρόνος φόρτωσης του γραφήματος πίτας που δείχνει τον καταλαμβανόμενο χώρο να μειωθεί σημαντικά στο iOS.

Η εφαρμογή τώρα περιλαμβάνει επίσης ενημερωμένα εργαλεία για ζωγραφική, με ένα νέο εργαλείο θαμπώματος και 5 χρωματικά εργαλεία υψηλής ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου εργαλείου eyedropper. Τα εργαλεία ζωγραφικής αλλάζουν αυτόματα το πλάτος με βάση την ταχύτητα σχεδίασης και εξομαλύνουν αυτόματα τις γραμμές. Το μέγεθος κειμένου, η γραμματοσειρά και το φόντο μπορούν να αλλάξουν κατά την προσθήκη φωτογραφιών ή βίντεο, ενώ τα προσαρμοσμένα κινούμενα emoji είναι διαθέσιμα ακόμη και για χρήστες που δεν είναι μέλη του Telegram Premium.

Telegram: Κυκλοφόρησε ενημέρωση με καινούρια χαρακτηριστικά
Telegram: Κυκλοφόρησε ενημέρωση με καινούρια χαρακτηριστικά

Τώρα μπορείτε επίσης να ορίσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα προφίλ για τις επαφές σας, η οποία θα εμφανίζεται μόνο για εσάς. Η εικόνα μπορεί επίσης να προταθεί στην επαφή σας, ώστε να μπορούν να την ορίσουν μόνοι τους με δύο μόνο taps. Μπορείτε επίσης να έχετε μια δημόσια εικόνα προφίλ για τον λογαριασμό σας, η οποία μπορεί να είναι ξεχωριστή από αυτήν που έχετε για τις επαφές σας.

Δείτε επίσης: Telegram: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Auto-Delete Messages

Οι διαχειριστές Group μπορούν πλέον να αποκρύψουν μέλη σε ομάδες με 100+ μέλη. Με αυτόν τον τρόπο, η παρουσία σας στην ομάδα δεν θα είναι ορατή σε κανέναν άλλο εκτός από τον διαχειριστή, εκτός και αν δημοσιεύσετε.

Οι αλλαγές που απομένουν περιλαμβάνουν νέα animations προόδου στο Android κατά τη μετάβαση σε συγκεκριμένα σημεία της συνομιλίας, 10 νέα animated πακέτα emoji για χρήστες Premium και περισσότερα διαδραστικά emoji, συμπεριλαμβανομένων των 🎅🎄☃️💅🗿🆒🤪.

Η ενημέρωση έχει πλέον κυκλοφορήσει σε Android και iOS.

Πηγή: gsmarena.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS