ΑρχικήReviewsGizmo Watch 3: Το νέο παιδικό ρολόι της Verizon αποκαλύφθηκε!

Gizmo Watch 3: Το νέο παιδικό ρολόι της Verizon αποκαλύφθηκε!

Αποκαλύφθηκε στο CES 2023 το νέο παιδικό smartwatch Gizmo Watch 3 που επιτρέπει στους γονείς να κάνουν βιντεοκλήση με τα παιδιά τους!

Η Verizon μόλις παρουσίασε τη νεότερη έκδοση της σειράς Gizmo Watch smartwatch – το Gizmo Watch 3! Αυτό το ρολόι αξίας 150 δολαρίων προσφέρει στους νεαρούς χρήστες μια σειρά από ενδιαφέρουσες και εξελιγμένες τεχνολογικές λειτουργίες, ενώ παράλληλα προσφέρει στους γονείς ή τους κηδεμόνες ηρεμία, επιτρέποντάς τους να παρακολουθούν άνετα τη θέση των παιδιών τους.

Δείτε επίσης: Verizon: Ενημερώνει πελάτες για παραβίαση λογαριασμών

Gizmo Watch 3: Το νέο παιδικό ρολόι της Verizon αποκαλύφθηκε!
Gizmo Watch 3: Το νέο παιδικό ρολόι της Verizon αποκαλύφθηκε!

Το πιο πρόσφατο ρολόι της Verizon , το Gizmo Watch 3, που είναι φιλικό προς τα παιδιά έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ασφαλή εμπειρία smartwatch για όσους δεν είναι ακόμη αρκετά μεγάλοι για smartphones. Εξοπλισμένο με μπροστινή κάμερα, τα παιδιά μπορούν να τραβούν φωτογραφίες, να κάνουν βιντεοκλήσεις και να καταγράφουν μηνύματα μόνο σε εγκεκριμένες επαφές. Επιπλέον, οι γονείς έχουν την επιλογή να θέσουν “ασφαλείς ζώνες”, τις οποίες τα παιδιά δεν μπορούν να εγκαταλείψουν χωρίς να ειδοποιήσουν τους κηδεμόνες τους. Επίσης η χωρητικότητα για τις εμπιστευόμενες επαφές στο έξυπνο ρολόι έχει αυξηθεί από 10 σε 20 θέσεις! Το νέο μοντέλο δίνει περαιτέρω τη δυνατότητα στους γονείς να ρυθμίζουν τη χρήση του smartphone του παιδιού τους, διατηρώντας παράλληλα την ψυχική τους ηρεμία, καθώς ειδοποιούνται γρήγορα αν το παιδί επιχειρήσει να βγει έξω από αυτά τα προκαθορισμένα όρια.

Το Gizmo Watch 3 τροφοδοτείται από το καινοτόμο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon Wear 4100, το οποίο παρέχει 80% περισσότερο χρόνο ομιλίας και 20% περισσότερο χρόνο standby από τον προκάτοχό του. Εκτός από αυτόν τον σύγχρονο επεξεργαστή, διαθέτει επίσης Bluetooth για ασύρματη ζεύξη ακουστικών, καθώς και νέες όψεις ρολογιού που αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, ακόμη και με το τι ώρα της ημέρας είναι! Ως επιστέγασμα όλων αυτών των εκπληκτικών χαρακτηριστικών υπάρχουν τρία γοητευτικά παιχνίδια.

Gizmo Watch 3: Το νέο παιδικό ρολόι της Verizon αποκαλύφθηκε!
Gizmo Watch 3: Το νέο παιδικό ρολόι της Verizon αποκαλύφθηκε!

Δείτε επίσης: Μήνυση στην Apple: Ο αισθητήρας του Apple Watch έχει φυλετικές προκαταλήψεις

Αλλά, σε αντίθεση με τις περισσότερες ανακοινώσεις της CES, δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για το Gizmo Watch 3 – την Πέμπτη (5 Ιανουαρίου) θα αρχίσουν να λαμβάνονται παραγγελίες από το Verizon.com! Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε αποχρώσεις Blue Clay και Mint! Για να βεβαιωθεί ότι οι οικογένειες με πολλά παιδιά μπορούν να αποκτήσουν από ένα το καθένα, η Verizon τρέχει μια προσφορά που θα τους εξοικονομήσει 100 δολάρια από τη δεύτερη αγορά του ρολογιού.

Το νέο παιδικό smartwatch της Verizon είναι μια εξαιρετική συσκευή για τη διατήρηση της σύνδεσης των οικογενειών, ενώ παράλληλα δίνει στα παιδιά κάποια ανεξαρτησία χωρίς να έχουν πρόσβαση σε δυνατότητες που υπάρχουν στα smartphones. Η δυνατότητα κλήσης του επιτρέπει στους γονείς να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο γνωρίζοντας ότι μπορούν να ελέγχουν το παιδί τους όποτε χρειάζεται, ενώ ο εντοπισμός GPS εξασφαλίζει ότι γνωρίζουν πάντα πού βρίσκεται το παιδί τους ανά πάσα στιγμή – και όλα αυτά μέσα σε ένα κατάλληλο για την ηλικία σχεδιασμό!

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS