ΑρχικήinetΗ Garmin παρουσίασε το Dash Cam Live με LTE συνδεσιμότητα!

Η Garmin παρουσίασε το Dash Cam Live με LTE συνδεσιμότητα!

Στο Consumer Electronics Show 2023, η Garmin ανακοίνωσε τo νέo Dash Cam Live που είναι πάντα ενεργοποιημένο λόγω συνδεσιμότητας LTE.

Στο CES 2023, η Garmin παρουσίασε τη νεότερη κάμερα dash cam που προσφέρει συνεχή σύνδεση μέσω LTE. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εξωτερική άποψη του αυτοκινήτου τους οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε!

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα πρέπει να αγοράσετε ένα πρόγραμμα LTE, το οποίο ξεκινά από 4,99 δολάρια το μήνα, εκτός από την κάμερα Dash Cam Live αξίας 399,99 δολαρίων. Με αυτή τη συνδρομή, μπορείτε να ελέγχετε μια εικόνα 140 μοιρών 1440p HD του αυτοκινήτου σας όποτε και όπου θέλετε, με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για κλοπή ή άλλους πιθανούς κινδύνους, δίνοντας στους οδηγούς ηρεμία στους δρόμους!

Η Garmin παρουσίασε το Dash Cam Live με LTE συνδεσιμότητα!
Η Garmin παρουσίασε το Dash Cam Live με LTE συνδεσιμότητα!

Δείτε επίσης: Πώς θα απενεργοποιήσετε εύκολα τον ήχο της κάμερας στο iPhone

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας την ευκολία μιας κάμερας ταμπλό με σύνδεση LTE, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερα του οχήματός τους χωρίς να έχουν σύνδεση Wi-Fi“, δήλωσε ο Dan Bartel, αντιπρόεδρος της Garmin για τις παγκόσμιες πωλήσεις σε καταναλωτές. Με την Garmin Dash Cam Live, μπορείτε να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη και ηρεμία ότι το όχημά σας είναι ασφαλές, όπου κι αν βρίσκεται – είτε σε ένα πάρκινγκ σταδίου είτε στην παραλία. Αυτό το σύστημα είναι ακριβώς όπως οι δημοφιλείς κάμερες ασφαλείας κουδουνιού που σας δίνουν μια εικόνα της μπροστινής βεράντας σας όλο το εικοσιτετράωρο- το ζωντανό υλικό του θα σας παρέχει ουσιαστική επίγνωση της κατάστασης, ώστε να μην αισθάνεστε ποτέ ευάλωτοι ενώ βρίσκεστε μακριά από το αυτοκίνητό σας.

Το υλικό καταγράφεται σε μια κάρτα microSD και φέρει χρονοσήμανση, ώστε να μπορείτε να επανεξετάσετε το υλικό αν χρειαστεί. Ωστόσο, με μια ενεργή σύνδεση δεδομένων LTE, αποκαλύπτονται τα πραγματικά πλεονεκτήματα αυτής της συσκευής. Όταν είναι συνδεδεμένο στους διακομιστές cloud της Garmin για διάστημα έως και 24 ωρών (ή και περισσότερο ανάλογα με τη συνδρομή σας), τα αποθηκευμένα κλιπ είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω της εφαρμογής για κινητά – η οποία επιτρέπει επίσης την εξαγωγή τους σε άλλη συσκευή επ’ αόριστον!

Η Garmin παρουσίασε το Dash Cam Live με LTE συνδεσιμότητα!
Η Garmin παρουσίασε το Dash Cam Live με LTE συνδεσιμότητα!

Δείτε επίσης: Το Google Lens αντικαθιστά το camera mode στο Google Translate

Το πρόγραμμα LTE της Dash Cam Live δεν συνιστάται απλώς, αλλά είναι απαραίτητο αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως όλα τα πλεονεκτήματά της: ζωντανή προβολή, εντοπισμός θέσης και ειδοποιήσεις κλοπής. Επιπλέον, με το πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας στο μυαλό σας, σας δίνει μεγάλη ψυχική ηρεμία γνωρίζοντας ότι το όχημά σας είναι ασφαλές από οποιαδήποτε ζημιά.

Η Garmin Dash Cam Live εκτιμάται ότι θα κοστίζει 400 δολάρια στη λιανική, και είναι σε θέση να λειτουργεί ανεξάρτητα από σύνδεση κινητής τηλεφωνίας στο διαδίκτυο. Αλλά το πραγματικό πλεονέκτημα έγκειται στη συνδεσιμότητα LTE! Για να ξεκλειδώσετε αυτό το προνόμιο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά προγράμματα συνδρομής που ξεκινούν από μόλις 5 δολάρια το μήνα – με ακριβότερες επιλογές που προσφέρουν έως και τριάντα ημέρες αποθήκευσης στο cloud πριν από την αυτόματη διαγραφή.

Πηγή: mashable.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS