ΑρχικήinetMicrosoft Surface Duo 2: Τέλος τα διαθέσιμα αποθέματα

Microsoft Surface Duo 2: Τέλος τα διαθέσιμα αποθέματα

Η Microsoft δεν έχει άλλο απόθεμα της συσκευής Surface Duo 2 διαθέσιμο για πώληση αλλά προετοιμάζει ένα νέο Surface Duo 3.

Η Microsoft μπορεί να έχει ήδη πουλήσει σχεδόν όλη την προμήθειά της από το επαναστατικό Surface Duo 2 και σύμφωνα με το Windows Central, η παραγωγή έχει σταματήσει. Τα περισσότερα καταστήματα έχουν εξαντλήσει τα αποθέματα, αλλά το Best Buy εξακολουθεί να τα προσφέρει προς πώληση σε προσφορά! Αυτή η συσκευή δεν προορίζεται για όλους και όσοι την αγοράσουν καταλαβαίνουν ότι το multitasking μπορεί να είναι απίστευτα παραγωγικό. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να έχουν τη μέγιστη δυνατή χρήση από τις συσκευές τους, αντί να σπαταλούν χρόνο εστιάζοντας σε ένα μόνο πράγμα κάθε φορά. Αν λοιπόν αυτό σας μοιάζει, τότε μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Surface Duo 2 όσο διαρκούν!

Σε αντίθεση με το Galaxy Z Fold 4 της Samsung, το Duo 2 διαθέτει δύο οθόνες 5,8 ιντσών που συνδέονται με μεντεσέ για να δημιουργήσουν μία οθόνη 8,3 ιντσών – καθιστώντας το τόσο μεγάλο όσο ένα tablet! Παρόλο που μπορείτε να δείτε τον μεντεσέ με την πρώτη ματιά, αφού περάσει λίγος χρόνος, δύσκολα θα παρατηρήσετε την ύπαρξή του- επιπλέον, ακόμη και οι αναδιπλούμενες συσκευές έχουν προς το παρόν τσακίσματα, οπότε ούτε οι πραγματικά λυγίζουσες οθόνες είναι ακόμη διαθέσιμες.

Microsoft Surface Duo 2: Τέλος τα διαθέσιμα αποθέματα
Microsoft Surface Duo 2: Τέλος τα διαθέσιμα αποθέματα

Δείτε επίσης: Πώς να ανακαλέσετε ένα email στο Microsoft Outlook

Το Duo 2 ξεχωρίζει πραγματικά ανάμεσα στα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, καθώς οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Όχι μόνο μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σαν φορητό υπολογιστή με το ένα μισό για πληκτρολόγηση και το άλλο να λειτουργεί ως οθόνη, αλλά μπορείτε επίσης να ανοίγετε πολλαπλά παράθυρα για ταυτόχρονη συνομιλία και περιήγηση! Ο σχεδιασμός του μιμείται ακόμη και μια παλιομοδίτικη εμπειρία ανάγνωσης βιβλίων.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το Microsoft Duo 2 έχει σχεδιαστεί με ελαφρώς κυρτές εσωτερικές άκρες, που σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε μέρος της οθόνης ακόμα και όταν είναι διπλωμένη για να κλείνει. Αυτή η περιοχή αναφέρεται ως Glance Bar και επιτρέπει γρήγορες ματιές στην ώρα, το ποσοστό μπαταρίας, τα μηνύματα και τις εισερχόμενες κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τη συσκευή σας.

Το Duo 2 είναι εξοπλισμένο με το εξαιρετικά γρήγορο τσιπ Snapdragon 888, το οποίο του προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις. Η τριπλή συστοιχία οπίσθιας κάμερας και η selfie κάμερα σάς επιτρέπουν να αποτυπώνετε εικόνες που κόβουν την ανάσα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Με τον σχεδιασμό του, το Duo 2 εξασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι απλά αστρικές!

Microsoft Surface Duo 2: Τέλος τα διαθέσιμα αποθέματα
Microsoft Surface Duo 2: Τέλος τα διαθέσιμα αποθέματα

Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής περιλαμβάνουν κουμπί λειτουργίας με ενσωματωμένη ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, διπλά ηχεία, NFC και υποστήριξη γραφίδας. Με μέτρια χρήση μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ημέρα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της! Επιπλέον, αυτό το προϊόν υποστηρίζεται μέχρι τα τέλη του 2024 και έχει αναβαθμιστεί πρόσφατα στο λειτουργικό σύστημα Android 12L OS για την απόλυτη εμπειρία μεγάλης οθόνης.

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Πώς να προσθέσετε υπογραφή email;

Ενώ η εταιρεία δεν πωλεί πλέον συσκευές Surface Duo 2, η Microsoft έχει καταστήσει σαφές ότι οι πρωτοβουλίες Android εξακολουθούν να αποτελούν απαραίτητο μέρος της οικογένειας Surface. Επίσης, δεν πρόκειται απλώς για το υλικό- διάφορες ενημερώσεις και άλλα θα είναι διαθέσιμα στους υπάρχοντες χρήστες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, η ανάπτυξη του Surface Duo 3 έχει ήδη ξεκινήσει.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ενώ μπορεί να μην είναι πλέον διαθέσιμη καινούργια, υπάρχουν ακόμα πολλές μεταχειρισμένες μονάδες που κυκλοφορούν σε δημοφιλείς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το eBay ή το Amazon.

Πηγή: phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS