ΑρχικήinetΊσως έρχεται φέτος την άνοιξη το AR/VR headset της Apple

Ίσως έρχεται φέτος την άνοιξη το AR/VR headset της Apple

Πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι το πολυαναμενόμενο Apple AR/VR headset μπορεί τελικά να γίνει πραγματικότητα αυτή την άνοιξη. 

Μετά από αρκετά χρόνια προετοιμασίας, το πολυαναμενόμενο Apple AR/VR headset έχει πλέον σχεδόν ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η εταιρεία σκοπεύει να αποκαλύψει αυτή τη συσκευή κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της άνοιξης πριν από το συνέδριο WWDC που πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο. Ως σημάδι της επικείμενης άφιξής του, η Apple έχει προφανώς αποκαλύψει το headset σε έναν αριθμό διακεκριμένων προγραμματιστών λογισμικού – παρέχοντάς τους μια πρώτη ματιά στο τελευταίο της σύστημα “xrOS”. Μετά την κυκλοφορία του “Reality Pro” την άνοιξη, αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει αυτό το προϊόν πριν φτάσει το φθινόπωρο.

Δείτε επίσης: Η Γαλλία επιβάλλει πρόστιμο 8 εκατ. ευρώ στην Apple για στοχευμένες διαφημίσεις στο App Store

Ίσως έρχεται φέτος την άνοιξη το AR/VR headset της Apple
Ίσως έρχεται φέτος την άνοιξη το AR/VR headset της Apple

Σύμφωνα με τον Gurman, οι προηγούμενες αναφορές για την παρουσίαση του Apple AR/VR headset τον Ιανουάριο ήταν αληθινές, ωστόσο τα σχέδια αυτά χάλασαν.

Ο κρίσιμος αγώνας για την κυκλοφορία του AR/VR headset θα έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στη σειρά προϊόντων της Apple για το 2023. Όσον αφορά το λογισμικό, φαίνεται ότι η επόμενη έκδοση του iOS προορίζεται για λιγότερες σημαντικές αλλαγές από ό,τι αναμενόταν, καθώς οι μηχανικοί μετατέθηκαν από την κανονική ομάδα στο xrOS. Επιπλέον, ο Gurman δηλώνει ότι και το macOS 14 μπορεί να υποστεί παρόμοιες επιπτώσεις. Οι στόχοι της Apple για το hardware δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστικοί. Δεν εκκρεμούν αξιόλογες ενημερώσεις για τις σειρές iPad, Apple Watch και Airpod. Σύμφωνα με τον Gurman, σύντομα θα είναι διαθέσιμα νέα μοντέλα iPad Pro με οθόνη OLED- ωστόσο, αυτά δεν θα φτάσουν πιθανότατα πριν από το 2024. Συνέχισε σημειώνοντας ότι το επερχόμενο MacPro που χρησιμοποιεί Apple Silicon προβλέπεται να είναι “άλλη μια απογοήτευση”. Αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής φέρεται να φέρει τον ίδιο σχεδιασμό με την έκδοση του 2019 χωρίς αναβαθμίσιμη μνήμη RAM λόγω της αρχιτεκτονικής chipset της σειράς M από την Apple.

Ίσως έρχεται φέτος την άνοιξη το AR/VR headset της Apple
Ίσως έρχεται φέτος την άνοιξη το AR/VR headset της Apple

Δείτε επίσης: Apple: Αύξηση τιμής της αντικατάστασης μπαταρίας iPhone

Παρά το άχαρο πρόγραμμα κυκλοφοριών πέραν του Apple AR/VR headset, μπορεί να υπάρχουν δύο αχτίδες ελπίδας: το MacBook Air 15 ιντσών και το iPhone 15. Σύμφωνα με τον Gurman, και τα δύο θα διαθέτουν την καινοτόμο τεχνολογία Dynamic Island της Apple καθώς και δυνατότητες φόρτισης USB-C. Συν τοις άλλοις, τα Pro μοντέλα της σειράς iPhone 15 θα διαθέτουν πλαίσια τιτανίου και απτικά κουμπιά έντασης ήχου!

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS