ΑρχικήinetiPhone 15: Φέρεται να εισέρχεται σε πρώιμο δοκιμαστικό στάδιο παραγωγής

iPhone 15: Φέρεται να εισέρχεται σε πρώιμο δοκιμαστικό στάδιο παραγωγής

Η Foxconn φαίνεται πως ξεκίνησε το πρωταρχικό στάδιο παραγωγής του iPhone 15, με τη μορφή της αρχικής δοκιμαστικής παραγωγής. Αυτό το στάδιο είναι επίσημα γνωστό ως “new production introduction” ή NPI.

iPhone 15 δοκιμαστική παραγωγή NPI

Το στάδιο NPI χρησιμοποιείται για την ανακάλυψη τυχόν προβλημάτων και δυσλειτουργιών στην προγραμματισμένη διαδικασία παραγωγής, καθώς και για να εντοπίσει τρόπους βελτιστοποίησης και εξορθολογισμού.

iPhone 15 παραγωγή: Αρχικό στάδιο NPI

Η Foxconn, η κορυφαία εταιρεία συναρμολόγησης iPhone, δεν μένει ποτέ αδρανής. Μετά από μια επίπονη προσπάθεια να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για την κυκλοφορία του iPhone 14, έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την παραγωγή του επόμενου τηλεφώνου της Apple: το iPhone 15.

Δείτε επίσης: Πριν από 16 χρόνια ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο iPhone

Παρόλο που ορισμένα μοντέλα iPhone 15 έχουν ήδη συναρμολογηθεί, με το στάδιο NPI θα ξεκινήσει μια πραγματική γραμμή παραγωγής. Τα τηλέφωνα δημιουργούνται με βάση τις διαδικασίες και τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί κανονικά κατά τη μαζική παραγωγή.

Βασικός σκοπός της παραγωγής NPI είναι να εγγυηθεί ότι όλα τα εξαρτήματα που εμπλέκονται στη διαδικασία κατασκευής λειτουργούν σωστά και να ανιχνεύσει τυχόν μελλοντικά προβλήματα πριν από τη μαζική παραγωγή.

Ο δευτερεύων στόχος είναι η αναζήτηση τρόπων με τους οποίους μπορεί να βελτιωθεί η διαδικασία παραγωγής – οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει στην αύξηση των αποδόσεων ή τη μείωση του κόστους.

Σύμφωνα με την Economic Daily News, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Apple επέλεξε τη Foxconn (γνωστή επίσημα ως Hon Hai Precision Industry Co.) για τη δοκιμαστική παραγωγή του iPhone 15. Ως ο κύριος συναρμολογητής των iPhone, η Foxconn θα πρέπει να αναμένει να λάβει την πλειοψηφία των παραγγελιών τόσο από την Κίνα όσο και από την Ινδία.

Δείτε επίσης: Πώς να κατεβάσετε βίντεο YouTube στο Camera Roll του iPhone;

Μια αλλαγή που αναμένεται φέτος είναι ότι η παραγωγή του iPhone 15 αναμένεται να ξεκινήσει ταυτόχρονα τόσο στην Κίνα όσο και στην Ινδία. Αυτό ήταν αρχικά το σχέδιο της Apple για το iPhone 14, αλλά η εταιρεία δεν πέτυχε τον στόχο της, με τη συναρμολόγηση στην Ινδία να ξεκινά λίγες εβδομάδες μετά την Κίνα.

iPhone 15

Η φετινή σειρά αναμένεται να μοιάζει με τη σειρά iPhone 14, αν και το μοντέλο Pro Max μπορεί να μετονομαστεί:

  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus
  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Ultra / Pro Max

Φέτος μπορεί να είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αγοράσετε ένα μοντέλο Plus, καθώς το μοντέλο iPhone 14 Plus φέρεται να μην τα πηγαίνει καλά σε πωλήσεις. Μάλλον, είναι πολύ αργά για την Apple να εγκαταλείψει τα σχέδια για το iPhone 15 Plus, αλλά ίσως να μην δούμε ένα iPhone 16 Plus.

Τα μεγέθη της οθόνης και των θηκών αναμένεται να παραμείνουν αμετάβλητα, αλλά το Dynamic Island αναμένεται να έρθει στα βασικά μοντέλα – αν και όχι ProMotion ή Always On. Επίσης, σε όλα τα μοντέλα, αναμένεται ότι η Apple θα εγκαταλείψει το Lightning και θα το αντικαταστήσει με USB-C.

Δείτε επίσης: Apple: Αύξηση τιμής της αντικατάστασης μπαταρίας iPhone

Ως συνήθως, μεγαλύτερες βελτιώσεις μπορεί να δούμε στο σύστημα κάμερας.

Επίσης, είναι πιθανό το τσιπ A17 να επικεντρώνεται περισσότερο στην απόδοση ισχύος και στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τέλος, υπάρχει πιθανότητα τα iPhone 15 να έρθουν σε χαμηλότερη τιμή από το αναμενόμενο.

Φήμες λένε ότι τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra θα διαθέτουν πλαίσιο από τιτάνιο, solid-state haptic volume buttons και USB-C με μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS