ΑρχικήinetOnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS

OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι το OnePlus 7/7T βρίσκεται πλέον στο τέλος της ζωής του και δεν θα υπάρξουν άλλες ενημερώσεις για αυτές τις συσκευές

Μετά από μια σημαντική αναμονή, τον περασμένο Οκτώβριο η OnePlus κυκλοφόρησε τελικά την πρώτη σταθερή ενημέρωση OxygenOS 12 που βασίζεται στο Android 12 για τις σειρές OnePlus 7 και OnePlus 7T. Δυστυχώς, λόγω προβλημάτων δικτύου αναγκάστηκαν να σταματήσουν την εξάπλωσή της μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, αλλά σύντομα εξέδωσαν μια νέα ενημέρωση που ήταν προσβάσιμη σε όλες τις συσκευές τους. Παρόλο που πολλοί χρήστες με αυτά τα δύο μοντέλα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ενημέρωση από το Oxygen OS 11 στο Oxygen OS 12, ευτυχώς η εταιρεία ξεκίνησε τώρα την κυκλοφορία της τελικής αναβάθμισης λογισμικού και για τα δύο.

OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS
OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS

Δείτε επίσης: OnePlus 11: Θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 4 Ιανουαρίου

Η OnePlus αποκάλυψε πρόσφατα τη νεότερη ενημέρωση λογισμικού, OxygenOS 12 MP3, για τις σειρές OnePlus 7 και 7T στα φόρουμ της κοινότητάς της. Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει κρίσιμες επιδιορθώσεις ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2022 μαζί με ορισμένες πρόσθετες μικρές αναβαθμίσεις. Δυστυχώς, όμως, αυτή θα είναι η τελευταία έκδοση των ενημερώσεων για αυτές τις ναυαρχίδες του 2019 – πράγμα που σημαίνει ότι δεν αναμένονται περισσότερες βελτιώσεις χαρακτηριστικών ή ασφάλειας στο μέλλον.

Το νέο OxygenOS 12 MP3 κυκλοφορεί σε όλες τις εκδόσεις των OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro. Αν και πρόκειται για μια σταδιακή διαδικασία, οπότε μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο για να λάβει η συσκευή σας την ενημέρωση. Πριν από κάθε είδους εγκατάσταση βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τι επιφυλάσσει αυτή η ενημέρωση για τη συσκευή σας με το λεπτομερές changelog που παρατίθεται ακριβώς κάτω από αυτές τις οδηγίες.

OxygenOS 12 (MP3) changelog:

  • Ενσωμάτωση της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας Android του Δεκεμβρίου 2022.
  • Βελτιωμένη σταθερότητα και απόδοση
  • Ενημέρωση των συνδέσεων δικτύου κινητής τηλεφωνίας

Η OnePlus αποκάλυψε ότι τα νέα της τηλέφωνα-ναυαρχίδες που θα κάνουν το ντεμπούτο τους το 2023 και μετά θα έχουν εγγυημένες τέσσερις ετήσιες σημαντικές ενημερώσεις Android και πέντε ετήσιες διορθώσεις ασφαλείας. Αυτή η πολιτική αιχμής καταδεικνύει τη δέσμευση της OnePlus να παρέχει τα υψηλότερης ποιότητας smartphones για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS
OnePlus 7/7T: Η τελευταία ενημέρωση της συσκευής με OxygenOS

Τον περασμένο Ιούλιο, η OnePlus δήλωσε ότι όλες οι συσκευές της πέραν της σειράς 8 θα λάβουν τρεις μεγάλες ενημερώσεις Android σε διάστημα τεσσάρων ετών. Ωστόσο, προς μεγάλη απογοήτευση των καταναλωτών και των οπαδών, οι σειρές 7 και 7T εξαιρέθηκαν από αυτή την ενημέρωση.

Δείτε επίσης: OnePlus 11: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα χαρακτηριστικά του

Για τις σειρές OnePlus 7 και 7T, η μάρκα έχει παράσχει σημαντικές ενημερώσεις Android για δύο χρόνια καθώς και ένα επιπλέον έτος ενημερώσεων ασφαλείας. Αν και ο επίσημος κύκλος ενημερώσεων τους έχει πλέον ολοκληρωθεί, μπορείτε ακόμα να τα κρατάτε ενημερωμένα με Custom ROMs! Απλά φροντίστε να προχωρήσετε με προσοχή και να επιστρατεύσετε έναν επαγγελματία αν χρειαστεί.

Πριν αναβαθμίσετε στο OxygenOS 12, φροντίστε να κατεβάσετε την προηγούμενη έκδοση, αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το 11. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη ενημέρωση και θα αποτρέψετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα.

Πηγή: xda-developers.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS