ΑρχικήinetSamsung Galaxy S23: Διέρρευσαν νέα teasers για την κάμερα

Samsung Galaxy S23: Διέρρευσαν νέα teasers για την κάμερα

Τα νέα teasers για το Galaxy S23 της Samsung επιβεβαιώνουν ότι η συσκευή θα μπορεί να τραβά ακόμα καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό!

Μόλις πρόσφατα, η Samsung αναγνώρισε την ημερομηνία της 1ης Φεβρουαρίου για την επερχόμενη εκδήλωση Galaxy unpacked που θα παρουσιάσει τη σειρά S23 σε όλους. Τώρα φαίνεται ότι το τμήμα της στην Κίνα έχει κυκλοφορήσει μερικά teaser βίντεο για αυτές τις νέες ναυαρχίδες!

Samsung Galaxy S23: Διέρρευσαν νέα teasers για την κάμερα
Samsung Galaxy S23: Διέρρευσαν νέα teasers για την κάμερα

Καθώς πλησιάζουμε στην επικείμενη αποκάλυψη του Galaxy S23, όλο και περισσότερες διαρροές αρχίζουν να εμφανίζονται. Δύο GIF έχουν κυκλοφορήσει από επίσημες πηγές, υπονοώντας μια διάταξη τριπλής κάμερας τόσο για τα μοντέλα S23 όσο και για το S23+! Παρόλο που δεν μας δείχνουν κάποιο υλικό από αυτές τις ναυαρχίδες ακόμα, δείχνουν τι θα τονίσει η Samsung στις πιο πρόσφατες συσκευές της το 2023.

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν ολοκαίνουργιο τρόπο λήψης φωτογραφιών τη νύχτα! Τα teaser video είναι βέβαιο ότι θα σας δώσουν μια εσωτερική ματιά, με φράσεις όπως “Λειτουργία για φεγγαρόφωτο”, “Απαθανατίστε τη νύχτα, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό” και “Έρχονται εκπληκτικές νυχτερινές φωτογραφίες”!

Δείτε επίσης: Πώς να μετακινήσετε τη γραμμή URL στο κάτω μέρος της οθόνης στο Samsung Internet

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτά τα σύντομα διαφημιστικά βίντεο είναι μόνο δύο από τα πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν, αναδεικνύοντας διάφορα χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S23, όπως η απόδοση, ο σχεδιασμός και πολλά άλλα.

Εδώ και μερικούς μήνες κάνουμε εικασίες για τις βελτιωμένες δυνατότητες της κάμερας της σειράς Galaxy S23 και αυτά τα επίσημα teaser που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν τις υποθέσεις μας. Όπως μπορούμε να αντιληφθούμε από αυτά τα δύο teaser trailers παρακάτω, η Samsung δίνει απόλυτη έμφαση στην τελειοποίηση της τεχνολογίας φωτογραφίας των κινητών της.

Samsung Galaxy S23: Διέρρευσαν νέα teasers για την κάμερα
Samsung Galaxy S23: Διέρρευσαν νέα teasers για την κάμερα

Χωρίς αμφιβολία, η Samsung έχει δώσει έμφαση στην ενίσχυση της φωτογραφίας σε χαμηλό φωτισμό για τη σειρά Galaxy S23. Αυτό υποδηλώνεται στα teasers τους και είναι πιθανό να έχει αυξηθεί η απόδοση της κάμερας σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Δείτε επίσης: Samsung: Ενημέρωση λογισμικού διαγράφει δεδομένα συσκευών

Το αναμενόμενο Galaxy S23 Ultra φημολογείται ότι θα είναι εξοπλισμένο με μια αναβαθμισμένη έκδοση του αισθητήρα ISOCELL HP1, ο οποίος θα παρέχει μια κύρια κάμερα 200MP. Επιπλέον, αναμένεται να περιλαμβάνει μια telephoto κάμερα 10MP με οπτικό zoom 10x και έναν άλλο telephoto σένσορα με οπτικό zoom 3x μαζί με έναν ultrawide φωτογραφικό φακό 12MP. Εν τω μεταξύ, μπορούμε να αναμένουμε ότι τα βασικά μοντέλα και τα μοντέλα Plus ενδέχεται να διαθέτουν παρόμοιες αναλύσεις με τους προκατόχους τους από το 2022.

Η Samsung αναμένεται να λανσάρει την πολυαναμενόμενη σειρά Galaxy S23 στις αρχές Φεβρουαρίου 2023, με τις προπαραγγελίες να είναι διαθέσιμες μέσα σε δύο εβδομάδες από την εκδήλωση Unpacked.

Δεν θα ξέρουμε ακριβώς ποια χαρακτηριστικά θα έχει το Galaxy S23 μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα αργότερα μέσα στο έτος, αλλά αν αυτά τα πρώτα teasers είναι κάτι που μπορούμε να πιστέψουμε, τότε μπορούμε να περιμένουμε αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά την απόδοση της νυχτερινής φωτογραφίας.

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS