ΑρχικήgamingΈνα από τα καλύτερα RPG έρχεται στο Xbox Game Pass

Ένα από τα καλύτερα RPG έρχεται στο Xbox Game Pass

Ένα είστε λάτρης των Rpg παιχνιδιών, σας αρέσει να πολεμάτε τέρατα, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, τότε ετοιμαστείτε γιατί ένα από τα καλύτερα RPG που υπάρχουν, έρχεται αυτό το μήνα στο Xbox Game Pass.

Τα παιχνίδια που θα έρθουν στο Game Pass είναι τα εξής: Persona 3 Portable, Persona 4 Golden και Monster Hunter Rise.
Τα παιχνίδια αυτά θα κυκλοφορήσουν στην ψηφιακή βιβλιοθήκη της υπηρεσίας από τις 19 και 20 Ιανουαρίου αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Το Destiny 2 με νέο shader πανοπλίας, δείτε πως θα το αποκτήσετε

Το Monster Hunter Rise είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός κυνηγού τεράτων και επιχειρούν σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα βασισμένο στην ιαπωνική μυθολογία.
Οι περιπέτειες σας ξεκινάνε από το χωριό Kamura, προσπαθώντας να κατακτήσετε τα τρομερά πλάσματα που κατοικούν στις επικίνδυνα τρομακτικές περιοχές πέρα από αυτό.

Μπορείτε είτε να ξεκινήσετε τις περιπέτειες μόνοι τους είτε με φίλους, αναζητώντας τέρατα για να πολεμήσετε, αποκτώντας νέα λάφυρα και χρησιμοποιώντας τα για να φτιάξετε τον εξοπλισμό της αρεσκείας σας. Μόλις τον αποκτήσετε, το ταξίδι στο κυνήγι των τεράτων συνεχίζεται. Το gameplay στο Monster Hunter Rise είναι απλό, ευχάριστο και μπορεί να γίνει αρκετά συναρπαστικό.

Στη παιχνίδια Persona 3 και 4, οι παίκτες μετενσαρκώνονται σε έναν έφηβο Ιάπωνα που εμπλέκεται σε ένα υπερφυσικό μυστήριο.
Στο Persona 3, ανακαλύπτετε την “κρυφή” ώρα που υπάρχει μεταξύ της μιας ημέρας και της επόμενης, γνωστή ως Dark Hour. Κατά τη διάρκεια της «Σκοτεινής Ώρας», εμφανίζεται η δυσοίωνη γκρίζα δομή του πύργου Tartarus.
Πρέπει να βάλετε σε ισσοροπία το χρόνο μεταξύ της εξερεύνησης του πύργου και της καθημερινής σας ζωής ως έφηβος, κάνοντας φίλους και αναπτύσσοντας σχέσεις που θα σας βοηθήσουν να πολεμήσετε τις “μορφές” που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της Σκοτεινής Ώρας.

Το τρομερό story και οι περίπλοκοι RPG μηχανισμοί του, καθιστούν το Persona 3 ένα κλασικό JRPG και αξίζει να το παίξετε στο Xbox.

Όπως και το Persona 3, το Persona 4 Golden προσφέρει μια βαθιά και συναρπαστική αφήγηση, αλλά με διαφορετικό σκηνικό και πλοκή. Παίζετε ως ένας Ιάπωνας έφηβος με υπερφυσικές ικανότητες.

Τώρα ζείτε σε μια αγροτική πόλη και ασχολείστε με μια δολοφονία – μυστήριο.
Στόχος του παιχνιδιού είναι να βρείτε τον δολοφόνο χρησιμοποιώντας τις υπερφυσικές σας δυνάμεις. Πρέπει επίσης να ισορροπήσετε το χρόνο σας κάνοντας φίλους και αναπτύσσοντας σχέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και εμβαθύνοντας σε μια μυστηριώδη ομίχλη τη νύχτα. Το Persona 4 Golden είναι γνωστό ως ένα από τα σπουδαιότερα ιαπωνικά RPG που δημιουργήθηκαν ποτέ και προσφέρει μια ξεχωριστή εκδοχή της παραδοσιακής ιστορίας ενηλικίωσης με τη μοναδική πλοκή, το σκηνικό και τους χαρακτήρες του.

Persona rpg xbox Game pass

Η προσθήκη των RPG, Persona 3 και 4 στο Xbox Game Pass ήρθε ως συνέχεια της περσινής προσθήκης, το Persona 5 Golden.
Το Persona 5 έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα αφού προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή του υπερφυσικού τρόμου και της δημιουργίας σχέσεων μεταξύ εφήβων για τις οποίες είναι γνωστή η σειρά.
Στο Persona 5, είσαστε ένας μαθητής λυκείου από την Ιαπωνία.
Βρίσκεστε υπό επιτήρηση για ένα έγκλημα που δεν διαπράξατε. Αναγκάζεστε να ζήσετε με έναν κηδεμόνα στο μακρινό Τόκιο.
Σύντομα θα εμπλακείτε στα σκοτεινά σχέδια ισχυρών προσώπων της πόλης. Είναι fast – paced παιχνίδι, συναρπαστικό και μερικές φορές «σκοτεινό».

Η φανταστική τριλογία αυτή, θα εξασφαλίσει στους οπαδούς των JRPG αμέτρητες ώρες gaming. Εάν τα έχετε ήδη παίξει, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το Octopath Traveller όπως και το Chained Echoes όπου είναι και αυτά διαθέσιμα στο Xbox Game Pass.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS