ΑρχικήinetSAG Awards: Το Netflix αποκτά τα live streaming δικαιώματα

SAG Awards: Το Netflix αποκτά τα live streaming δικαιώματα

Το Netflix ανεβάζει τις δυνατότητες livestreaming στο επόμενο επίπεδο με μια πολυετή συνεργασία με τα βραβεία Screen Actors Guild (SAG) Awards. Ξεκινώντας το 2024, οι θεατές θα μπορούν να συντονίζονται LIVE στο Netflix για την πρώτη μεγάλη εκπομπή κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων που θα μεταδοθεί ποτέ στο Netflix!

Δείτε επίσης: Επεκτείνεται το πρόγραμμα Netflix Preview Club

SAG Awards: Το Netflix αποκτά τα live streaming δικαιώματα

Ως μέρος της νέας συμφωνίας, το Netflix θα μεταδώσει τα φετινά 29α ετήσια βραβεία SAG στο κανάλι του Netflix στο YouTube – πρεμιέρα διαδικτυακά στις 26 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ. ET.

Με τεράστιο ενθουσιασμό, ο Bela Bajaria του Netflix Global TV δήλωσε ότι τα βραβεία SAG θα απολαμβάνονται πλέον ευρύτερα από τους τηλεθεατές και τα μέλη της δημιουργικής κοινότητας σε όλο τον κόσμο. Διερευνώντας τις δυνατότητες livestreaming στο Netflix, ανυπομονούν να συνεργαστούν με την SAG-AFTRA για να αναβαθμίσουν αυτό το αξιόλογο γκαλά σε ένα global live event από το 2024 και μετά.

Δείτε επίσης: Netflix Games: Τρεις νέες προσθήκες για τους χρήστες iPhone

Μετά από σχεδόν 25 χρόνια ετήσιων μεταδόσεων από το TBS και το TNT, τα βραβεία Screen Actors Guild (SAG) ανακοίνωσαν ότι θα μεταφερθούν σε υπηρεσία streaming τον Μάιο του 2022. Προφανώς ήταν θέμα χρόνου να πραγματοποιηθεί αυτή η μετάβαση.

Με τη μετάβαση σε μια υπηρεσία streaming, τα βραβεία SAG παρέχουν στους θεατές μια προσιτή επιλογή σε σύγκριση με την καλωδιακή τηλεόραση. Ειδικότερα, η τηλεθέαση της 28ης ετήσιας τελετής έπεσε κατακόρυφα από 2 εκατομμύρια το 2020 και 2,7 εκατομμύρια το 2019 σε μόλις 1,8 εκατομμύρια φέτος – καιρός ήταν να κάνουν την κίνηση!

netflix SAG Awards

Δείτε επίσης: Μάθετε πώς να κάνετε streaming Netflix μέσω του Discord

Παρά το γεγονός ότι το Netflix είναι ο ηγέτης στις υπηρεσίες streaming, διαθέτοντας 223,09 εκατομμύρια παγκόσμιους συνδρομητές, δεν έχει ακόμη πειραματιστεί με τη λειτουργία livestreaming που του παραχωρήθηκε μόλις πέρυσι.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS