ΑρχικήinetΟρισμένα third-party Twitter app δεν λειτουργούν αυτήν τη στιγμή

Ορισμένα third-party Twitter app δεν λειτουργούν αυτήν τη στιγμή

Αρκετοί third-party clients του Twitter αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας με το social network, εμποδίζοντας τους χρήστες από το να συνδεθούν. Τόσο το Tweetbot όσο και το Twitterific αναγνώρισαν το πρόβλημα και άρχισαν να αναζητούν την προέλευσή του. Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι απευθύνθηκαν στο Twitter για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχουν λάβει καμία απάντηση.

Δείτε επίσης: Το Twitter δημιουργεί ένα timeline “For You”

Twitter

Η Fenix αποκάλυψε ένα πρόβλημα με την Android εφαρμογή της, ωστόσο η έκδοση για iOS φαίνεται να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο Matteo Villa, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της Fenix, διακήρυξε ότι η εφαρμογή του μπλοκαρίστηκε από τη χρήση χωρίς καμία προειδοποίηση από το Twitter. Σε ένα tweet μοιράστηκε ένα screenshot στο οποίο εμφανιζόταν η ειδοποίηση που ανέφερε ότι λόγω παραβίασης ορισμένων κανόνων και πολιτικών, το Fenix app δεν μπορούσε πλέον να χρησιμοποιηθεί. Για να προσπαθήσει να διαπιστώσει τι προκάλεσε αυτό το πρόβλημα ο Villa αφαίρεσε την εφαρμογή από το Google Play στο ενδιάμεσο διάστημα.

Δείτε επίσης: Twitter: Θα πουλά ονόματα χρηστών μέσω online δημοπρασιών;

Το Twitpane δημοσίευσε μια επίσημη ανακοίνωση στα ιαπωνικά, αποκαλύπτοντας ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετώπιζαν προβλήματα πρόσβασης στην εφαρμογή λόγω σφαλμάτων όπως “ο έλεγχος ταυτότητας λογαριασμού απέτυχε”. Φαίνεται ότι οι εφαρμογές Echofon, Feather και Talon αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες.

Δείτε επίσης: Twitter για διαρροή email χρηστών: “Δεν κλάπηκαν από τα συστήματά μας”

Παρά την απουσία δήλωσης από οποιονδήποτε επίσημο λογαριασμό του Twitter, οι χρήστες αντιμετωπίζουν πολυάριθμες δυσλειτουργίες API για εφαρμογές τρίτων από τον Δεκέμβριο.

Μια ανάρτηση στο φόρουμ προγραμματιστών του Twitter ανέφερε ότι στην πύλη προγραμματιστών, αυτές οι εφαρμογές εμφανίζονται ως “Suspended”.

Η μυστηριώδης δύναμη που εμποδίζει την πρόσβαση των εφαρμογών τρίτων στο κοινωνικό δίκτυο παραμένει ανεξιχνίαστη και, δεδομένου ότι το Twitter έχει διαλύσει την ομάδα επικοινωνίας του, οι προγραμματιστές που επηρεάζονται από αυτό το μυστήριο δεν γνωρίζουν τίποτα επίσημο από την εταιρεία.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS