ΑρχικήUpdatesGalaxy Watch 5 update: Ποιες είναι οι αλλαγές που φέρνει;

Galaxy Watch 5 update: Ποιες είναι οι αλλαγές που φέρνει;

Η Samsung παρουσιάζει μια ενημερωμένη έκδοση των τελευταίων smartwatches της, με μερικές συναρπαστικές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Με τα Samsung Galaxy Watch 5 και Pro να είναι πλέον εξοπλισμένα με ελέγχους camera zoom ζουμ στην εφαρμογή Camera Controller -που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τη Samsung- οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία. Επιπλέον, αυτή η αναβάθμιση λογισμικού διαθέτει ένα εργαλείο διάγνωσης της συσκευής για βελτιωμένη απόδοση, καθώς και προσφέρει και τα τελευταία security patches.

Δείτε επίσης: Πώς να μετακινήσετε τη γραμμή URL στο κάτω μέρος της οθόνης στο Samsung Internet

Η νέα λειτουργία Camera Controller στο Galaxy Watch 5 σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη δημοφιλή κίνηση pinch-to-zoom για να ρυθμίζετε τα επίπεδα zoom της κάμερας. Παρ’ όλα αυτά, η Samsung ανέφερε ότι η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για επιλεγμένες συσκευές που κυκλοφόρησαν μετά το Samsung Galaxy S20 και το Z Flip, οι οποίες τρέχουν το One UI 5.1 ή νεότερη έκδοση. Δεδομένου ότι η εταιρεία δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει το One UI 5.1 σε καμία από τις συσκευές της, ενδέχεται να είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία στο smartwatch σας μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Διέρρευσαν νέα teasers για την κάμερα

Το νέο εργαλείο διάγνωσης συσκευής που αναφέρεται στο changelog θα βοηθήσει τους χρήστες “να ελέγξουν τη σωστή απόδοση της κατάστασης μπαταρίας του Galaxy Watch, τη λειτουργία της οθόνης αφής κ.λπ. στο συνδεδεμένο τηλέφωνο”, χρησιμοποιώντας ενημερωμένες εκδόσεις των εφαρμογών Samsung Members και Galaxy Wearable. Δυστυχώς, οι ενημερωμένες εφαρμογές δεν είναι ακόμα live, επομένως δεν μπορούμε να παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο.

Επιπλέον, η πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού φέρνει μερικές βελτιώσεις βελτιστοποίησης και σταθερότητας του συστήματος μαζί με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Android Ιανουαρίου 2023.

Galaxy Watch 5

Δείτε επίσης: Η Samsung αρχίζει να φτιάχνει οθόνες MicroLED για smartwatches

Η Samsung κυκλοφορεί το ενημερωμένο λογισμικό για τα μοντέλα Galaxy Watch 5 και Pro, οπότε θα πρέπει να το λάβετε σε λίγες ημέρες. Τα ίδια χαρακτηριστικά θα είναι σύντομα διαθέσιμα και στις παλαιότερες εκδόσεις του Galaxy Watch 4.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS