ΑρχικήinetΤο HomePod 2023 της Apple θα κυκλοφορήσει σύντομα;

Το HomePod 2023 της Apple θα κυκλοφορήσει σύντομα;

Το HomePod 2023 της Apple θα κυκλοφορήσει «σχετικά σύντομα», σύμφωνα με τον γνωστό teaser, Mark Gurman.

Όπως πάντα, υπάρχουν πολλές φήμες γύρω από τις επερχόμενες συσκευές Apple, που κυμαίνονται από τις προβλέψιμες αναβαθμίσεις iPhone του φθινοπώρου έως τις ελαφρώς πιο δύσκολες προβλέψιμες επόμενες γενιές AirPods του 2024 ή του 2025 και το πρώτο στο είδος του headset μικτής πραγματικότητας που περιμένουμε εδώ και αρκετά χρόνια… και ίσως πρέπει να συνεχίσουμε να περιμένουμε για λίγο ακόμα.

homepod 2023

Έχει περάσει σχεδόν μισός χρόνος από τότε που κυκλοφόρησε μια φήμη για το Homepod 2023, ωστόσο σήμερα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με αξιόπιστες αναφορές που προβλέπουν ότι η αποκάλυψή του θα γίνει σύντομα.

Υπήρξε πολύς θόρυβος και αναμονή γύρω από την πολυαναμενόμενη “επόμενη έκδοση” του HomePod, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην ημέρα χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες. Παρόλο που ο Mark Gurman του Bloomberg, γνωστός teaser της Apple, δεν κατάφερε να δώσει ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το πολυαναμενόμενο προϊόν, αμφιβάλλουμε ότι θα συμβεί σήμερα.

Τον περασμένο μήνα, ο γνωστός δημοσιογράφος Mark Gurman δημοσίευσε μια ολοκληρωμένη έκθεση που περιγράφει λεπτομερώς πολλά προϊόντα της Apple, ιδίως το πολυαναμενόμενο headset. Σε αυτή την ερευνητική μελέτη, αποκάλυψε ότι η “επιστροφή του μεγάλου HomePod” εξακολουθεί να είναι προγραμματισμένη για το 2023 – όπως είχε προβλεφθεί πέρυσι!

Πρόσφατα, ήρθαν στο φως νέα στοιχεία που υποδηλώνουν ένα γρηγορότερο λανσάρισμα από ό, τι είχε αρχικά προβλεφθεί, γεγονός που παρακίνησε τον Gurman να μοιραστεί το τελευταίο του tweet.

Το αρχικό HomePod κυκλοφόρησε το 2018, αν και απέτυχε να προσεγγίσει το ευρύ κοινό και τελικά η εταιρεία το απέσυρε μετά από τρία χρόνια. Από την άλλη πλευρά, το μικρότερο και πιο προσιτό HomePod mini της Apple από τα τέλη του 2020 γνώρισε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία – γεγονός που ώθησε την Apple στο να επαναφέρει το μεγαλύτερο μοντέλο “HomePod” που θα κυκλοφορήσει σύντομα!

Το Homepod 2023 “πλήρους μεγέθους” έξυπνο ηχείο με δυνατότητα χρήσης του Siri δεν θα διαθέτει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, ωστόσο μπορεί να κοστίζει λιγότερο σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, προκειμένου να ανταγωνιστεί πιο αποτελεσματικά τα οικονομικά προϊόντα Amazon Echo και Google Nest.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS