ΑρχικήUpdatesΤο Nothing Phone 1 πλησιάζει ένα βήμα πιο κοντά στη λήψη σταθερής...

Το Nothing Phone 1 πλησιάζει ένα βήμα πιο κοντά στη λήψη σταθερής ενημέρωσης Android 13

Η Nothing δουλεύει σε μια σταθερή έκδοση Android 13 για το Nothing Phone 1 εδώ και αρκετό καιρό και η εταιρεία είχε ήδη κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις Open Beta. Αντί να είναι μια ολοκληρωμένη έκδοση, αυτό το hotfix θα εφαρμοστεί στη δεύτερη έκδοση beta του Nothing OS 1.5.

Δείτε επίσης: Galaxy Watch 5 update: Ποιες είναι οι αλλαγές που φέρνει;

Nothing Phone 1

Σύμφωνα με αναφορές από το Reddit και τα φόρουμ μας, η ομάδα Nothing παρέδωσε ένα νέο beta build για όλους τους συμμετέχοντες στη beta. Ο εσωτερικός αριθμός έκδοσης της νέας έκδοσης είναι TKQ1.220915.002/1673708663, ο οποίος είναι ελαφρώς νεότερος από την ετικέτα κατασκευής του OB2 (TKQ1.220915.002/1673363378). Η ενημέρωση hotfix δεν περιλαμβάνει αλλαγές στον κώδικα ή στο επίπεδο του patch ασφαλείας αλλά αντιμετωπίζει ορισμένες δυσλειτουργίες UI που υπάρχουν στις προηγούμενες εκδόσεις beta, όπως η ποσότητα μνήμης RAM που εμφανίζεται εσφαλμένα ως 11 GB στην παραλλαγή των 12 GB.

Δείτε επίσης: Η Samsung μόλις επιβεβαίωσε ότι έρχεται το One UI 5.1

android 13 nothing

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την ανάπτυξη του Nothing OS θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους: από την έκδοση 1.5.1 (τη δεύτερη Open Beta), τα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πακέτα firmware έχουν πλέον ενσωματωθεί σε ένα ενιαίο πακέτο ενημέρωσης, καθιστώντας πολύ πιο απλή την εξυπηρέτηση όλων των περιφερειακών builds του Nothing OS, ενώ παράλληλα βελτιστοποιείται η παράδοση OTA πριν από την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ.

Εάν είστε ήδη στο πρόγραμμα δοκιμών beta ή σκοπεύετε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι εκδόσεις pre-release αυτού του λογισμικού μπορεί να μην είναι πάντα σταθερές και να περιέχουν σφάλματα. Για να βεβαιωθείτε ότι τυχόν σφάλματα θα διορθωθούν πριν από τη δημόσια κυκλοφορία, παρακαλούμε να αναφέρετε αυτά τα ζητήματα στον Discord server της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Netflix iOS: Ανανεωμένο interface για τους χρήστες iPhone

Μην ανησυχείτε αν το Nothing Phone 1 σας χρειαστεί μερικές ημέρες για να λάβει την ενημέρωση – αυτό είναι φυσιολογικό με την κυκλοφορία λογισμικού.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS