ΑρχικήgamingSims Project Rene: Θα έχει multiplayer επιλογή παιχνιδιού

Sims Project Rene: Θα έχει multiplayer επιλογή παιχνιδιού

Η EA αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι Sims, Project Rene, όπως είχε υποσχεθεί – σήμερα κατά τη διάρκεια ενός livestream, αποκάλυψε ότι το multiplayer θα παίξει σημαντικό ρόλο στην «εμπειρία» του παιχνιδιού, αλλά όχι εις βάρος του single-player gameplay που έχει βοηθήσει να κάνει το franchise τόσο επιτυχημένο.

Ο Grant Rodiek, διευθυντής του παιχνιδιού για το Project Rene, δήλωσε πως «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα έχουμε και τα δύο».

Δείτε επίσης: DualSense Edge: Το νέο επαγγελματικό controller της Sony!

EA shares with us the new multiplayer feature of the upcoming Sims Project Rene game

Μη ξεχνάτε ότι το νέο παιχνίδι “δεν θα είναι MMO” κατηγορίας, όπως γρήγορα είπε ο ίδιος, οπότε μην περιμένετε κάτι αντίστοιχο του World of Warcraft με χαρακτήρες που μιλούν κάποια αντίστοιχη “simlish” γλώσσα.
Αντ’ αυτού, η EA χρησιμοποίησε τις βελτιωμένες δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου παιχνιδιού ως παράδειγμα, δείχνοντας πώς μπορείτε να αλλάξετε κάθε λεπτομέρεια ενός επίπλου, από το χρώμα του μέχρι τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο.

Υποστήριξε ότι αυτό το feature μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με άλλους παίχτες επί πραγματικού χρόνου. Από αυτά που ακούγονται, τέτοιου είδους χαρακτηριστικά θα είναι μια έξτρα προσθήκη απο αυτά που περιμένουν οι παίκτες των Sims.
«Ξέρουμε ότι οι παίκτες μας θέλουν να έχουν αυτή την οικεία, προσωπική εμπειρία» δηλώνει ο Rodiek.

Κατά τη διάρκεια του livestream, οι προγραμματιστές υπογράμμισαν επίσης μια σημαντική αλλαγή για το Sims Project Rene εκτός απο την multiplayer επιλογήτη cross-platform λειτουργικότητά του.
Το παιχνίδι αναπτύσσεται τόσο για κινητά όσο και για PC, με στόχο να επιτρέπει στους παίκτες να μεταφέρουν την πρόοδό τους μεταξύ των δύο πλατφορμών χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον Rodiek, ο στόχος είναι να είναι εύκολα προσβάσιμες όλες οι πληροφορίες του παίκτη, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί.
Αυτές ήταν πληροφορίες μοιράστηκαν στο stream και η EA σκοπεύει να συνεχίσει να μοιράζεται λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι μέχρι την κυκλοφορία του, μέσω μιας πιο “ανοιχτής” διαδικασίας ανάπτυξης.

Δείτε επίσης: NBA All-World: Επιστρέφει το Street basketball gaming

EA Sims Project Rene multiplayer

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Project Rene απέχει πολύ ακόμα, αλλά το καλό είναι οτι το βασικό παιχνίδι, The Sims 4, είναι διαθέσιμο πλέον δωρεάν, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να μπείτε στο κλίμα.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS