ΑρχικήinetApple Pay Later: Ο Tim Cook λέει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα

Apple Pay Later: Ο Tim Cook λέει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αpple, Tim Cook, ανακοίνωσε πρόσφατα στο CNBC ότι το Apple Pay Later, μια νέα υπηρεσία πληρωμών πάνω στην οποία εργάζεται η εταιρεία, πρόκειται να κυκλοφορήσει “σύντομα”.

Apple Pay Later

Ο Cook αποκάλυψε ότι το προσωπικό της Αpple δοκιμάζει επί του παρόντος τη λειτουργία Apple Pay Later, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους, και αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τα έσοδα από υπηρεσίες. “Θα κυκλοφορήσει σύντομα“, δήλωσε ο Tim Cook.‌ Δεν δόθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία από τον CEO της Apple, αλλά η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει το iOS 16.4 και άλλες ενημερώσεις λογισμικού την άνοιξη. Πιθανότατα, οι πρώτες beta του νέου λογισμικού θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Apple Maps: Σφάλμα ίσως επέτρεπε συλλογή δεδομένων τοποθεσίας

Το Apple Pay Later, που παρουσιάστηκε στο Worldwide Developers Conference τον περασμένο Ιούνιο, μιμείται την προσέγγιση του PayPal buy now, pay later και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πελάτες που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για πληρωμές. Αναμενόταν να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στα τέλη του 2022, ωστόσο υπήρξε καθυστέρηση.

Tim Cook

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το Apple Pay Later καθυστέρησε επειδή η εταιρεία αντιμετώπιζε “σημαντικές τεχνικές και μηχανολογικές προκλήσεις κατά την ανάπτυξη της υπηρεσίας“.

Δείτε επίσης: Γιατί ο Λευκός Οίκος στοχοποιεί τις Apple και Google;

Το Αpple Pay Later θα είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη για τους πελάτες των ΗΠΑ, καθώς θα έρθει με μηδενικούς τόκους και χωρίς extra χρεώσεις.

Με το Apple Pay Later, οι χρήστες Αpple Pay των ΗΠΑ θα μπορούν να κάνουν μια αγορά πραγματοποιώντας τέσσερις ισόποσες πληρωμές σε διάστημα έξι εβδομάδων χωρίς επιπλέον κόστος. Το Αpple Pay Later είναι διαθέσιμο όπου το Αpple Pay γίνεται δεκτό online ή εντός εφαρμογής, χρησιμοποιώντας το δίκτυο Mastercard.

Δείτε επίσης: Αpple: Το μυστικό πίσω από το λογότυπό της αποκαλύπτεται

Το νέο πρόγραμμα Apple Pay Later δεν απαιτεί από τους χρήστες να διαθέτουν μία Αpple Card. Ουσιαστικά, η Αpple θα επιτρέψει σύντομα στους χρήστες να αγοράσουν εύκολα οτιδήποτε με το Αpple Pay και να το αποκτήσουν μέσω ενός μηνιαίου προγράμματος χρηματοδότησης.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS