ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαΗ Google πραγματοποιεί event για το AI στις 8 Φεβρουαρίου

Η Google πραγματοποιεί event για το AI στις 8 Φεβρουαρίου

Η Google πρόκειται να μοιραστεί περισσότερα για τη δουλειά της στην τεχνητή νοημοσύνη (AI). Την επόμενη εβδομάδα, η Google θα διοργανώσει μια εκδήλωση σχετικά με το πώς «χρησιμοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να ξανασκεφτεί πώς οι άνθρωποι αναζητούν, εξερευνούν και αλληλεπιδρούν με πληροφορίες, καθιστώντας το πιο φυσικό και διαισθητικό από ποτέ να βρει αυτό που χρειάζεστε». Η εκδήλωση διάρκειας 40 λεπτών θα μεταδοθεί στο YouTube στις 8 Φεβρουαρίου στις 8:30AM ET.

Η Google πραγματοποιεί event για το AI στις 8 Φεβρουαρίου
Η Google πραγματοποιεί event για το AI στις 8 Φεβρουαρίου

Ο διευθύνων σύμβουλος της Google Sundar Pichai μόλις ανακοίνωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να “αλληλεπιδρούν άμεσα” με τα πιο πρόσφατα και ισχυρά γλωσσικά μοντέλα για την αναζήτηση. Η είδηση αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς η Microsoft φέρεται να ενσωματώνει το ChatGPT στο Bing, το οποίο θα τους επιτρέψει να παρέχουν πιο έξυπνες περιλήψεις και αποτελέσματα – κάτι με το οποίο η Google είχε δυσκολίες στο παρελθόν. Με αυτή την κίνηση της Google, επιδιώκει να παραμείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό και να διατηρήσει την ιδιότητά της ως ο ιδανικός προορισμός για την εύρεση πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Αν και η πρόσκληση αναφέρεται σε υπάρχουσες υπηρεσίες όπως το Google Lens, Translate, Shopping και Maps, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η παρουσίαση να αφορά λιγότερο γνωστά εργαλεία. Ακόμη και αν αποδειχθεί ότι θα επικεντρωθεί σε μικρές βελτιώσεις αυτών των γνωστών εφαρμογών, οι επιπτώσεις τους θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για τα εκατομμύρια άτομα που τις χρησιμοποιούν καθημερινά!

Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι έχει να πει η εταιρεία για την τεχνητή νοημοσύνη και την αναζήτηση σε έναν κόσμο όπου εκατομμύρια άνθρωποι αναζητούν απαντήσεις στο chatbot του OpenAI αντί να το Googlάρουν.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS