ΑρχικήUpdatesLG: Υποστηρίζει Apple TV και Apple Music σε webOS TV τρίτων

LG: Υποστηρίζει Apple TV και Apple Music σε webOS TV τρίτων

Η LG δίνει στις τηλεοράσεις webOS τρίτων, πρόσβαση στις εφαρμογές Apple TV και Apple Music, για να απολαμβάνετε περισσότερο περιεχόμενο! 

Η LG ανακοίνωσε ότι θα φέρει τις εφαρμογές Apple TV και Apple Music σε περισσότερες από τις webOS τηλεοράσεις τρίτων κατασκευαστών της. Αυτά είναι σπουδαία νέα για όσους αναζητούν περισσότερους τρόπους πρόσβασης σε περιεχόμενο στις τηλεοράσεις τους.

Αν είστε κάτοχος μιας τηλεόρασης τρίτου κατασκευαστή που τρέχει το webOS Hub της LG, χαρείτε! Οι υπηρεσίες της Apple είναι διαθέσιμες στις συσκευές της LG εδώ και αρκετό καιρό, όχι όμως αυτές των τρίτων – μέχρι τώρα. Το Apple TV, το AirPlay και το HomeKit είναι όλα μέρος του πακέτου όταν πρόκειται για 200 μάρκες όπως η Aiwa, η Hyundai και η Konka– επιτέλους, παρέχοντας πρόσβαση στον εκπληκτικό κόσμο του οικοσυστήματος της Apple.

LG: Υποστηρίζει Apple TV και Apple Music σε webOS TV τρίτων
LG: Υποστηρίζει Apple TV και Apple Music σε webOS TV τρίτων

Δείτε επίσης: TikTok: Θα αφαιρεθεί από Google Play και App Store της Apple;

Με την εφαρμογή Apple TV και Music, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming, καθώς και σε τίτλους που έχετε αγοράσει ή νοικιάσει. Όχι μόνο αυτό, αλλά η Apple δίνει επίσης στους χρήστες τον έλεγχο της τηλεόρασής τους μέσω του HomeKit και της Siri με την εφαρμογή Home, ώστε όλα να μπορούν να συνδεθούν απρόσκοπτα σε ένα μέρος. Επιπλέον, το AirPlay επιτρέπει την εύκολη μετάδοση από iPads, iPhones και Mac επίσης – κάνοντας την όλη εμπειρία ακόμα πιο αποτελεσματική!

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από το AirPlay ή το HomeKit, θα χρειαστείτε μια τηλεόραση 4K με webOS Hub 2.0 (κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους). Δυστυχώς, αυτές οι λειτουργίες μπορεί να μην είναι διαθέσιμες σε κάθε συσκευή και ορισμένοι χρήστες ίσως χρειαστεί να αρκεστούν μόνο στις εφαρμογές πολυμέσων.

Η LG περιγράφει τα νέα χαρακτηριστικά και τα συνοψίσαμε παρακάτω:

LG: Υποστηρίζει Apple TV και Apple Music σε webOS TV τρίτων
LG: Υποστηρίζει Apple TV και Apple Music σε webOS TV τρίτων
  • Apple TV+ με πρόσβαση στο περιεχόμενο TV+, σε ταινίες και σειρές του iTunes, καθώς και σε υπηρεσίες streaming τρίτων μέσω των καναλιών του Apple TV.
  • Apple Music με Apple Music Radio και Live Lyrics για τα τραγούδια εκτός από την πλήρη υποστήριξη μουσικής βιβλιοθήκης. 
  • AirPlay για να μεταδίδετε ταινίες, μουσική και παιχνίδια μέσα από Mac, iPad ή iPhone απευθείας στην έξυπνη TV σας! 
  • Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό – η ενσωμάτωση του HomeKit σας δίνει τον έλεγχο της LG SmartTV σας χρησιμοποιώντας εντολές μέσω της Siri παράλληλα με την εφαρμογή Apple Home

Δείτε επίσης: Apple Pay Later: Ο Tim Cook λέει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα

Με αυτή τη σημαντική μετάβαση, η Apple επεκτείνει τώρα την εμβέλειά της σε περισσότερες από 100 χώρες, εισάγοντας τις εφαρμογές της στις τηλεοράσεις webOS! Ακόμη και οικονομικά μοντέλα περιλαμβάνονται σε αυτό το λανσάρισμα, καθιστώντας τη διαθεσιμότητα του Apple TV+, του Apple Music και των τεχνολογιών έξυπνου σπιτιού πιο προσιτές για όσους δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την αγορά ακριβών τηλεοράσεων από την LG ή άλλες κορυφαίες μάρκες.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS