ΑρχικήUpdatesMicrosoft Teams: Ήρθε η νέα λειτουργία speaker view

Microsoft Teams: Ήρθε η νέα λειτουργία speaker view

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία speaker view για τη δημοφιλή πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, Microsoft Teams. Αυτή η νέα λειτουργία υπόσχεται να προσφέρει στους χρήστες μια βελτιωμένη εμπειρία κατά τη συμμετοχή τους σε εικονικές συσκέψεις στο Teams. 

Το Microsoft Teams ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, με μια νέα προβολή που έχει σχεδιαστεί για να δίνει σε συγκεκριμένους ομιλητές μεγαλύτερη ορατότητα κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Αυτό θα τους βοηθήσει να τα βάλουν με εταιρείες όπως το Zoom και το Google Meet.

Δείτε επίσης: Microsoft: Ενημερώνει το Bing με ενσωμάτωση ChatGPT

Microsoft Teams: Ήρθε η νέα λειτουργία speaker view
Microsoft Teams: Ήρθε η νέα λειτουργία speaker view

Οι πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης ήταν απαραίτητο εργαλείο όταν το προσωπικό έπρεπε να προσαρμόσει τη ζωή του και να μετακομίσει από το γραφείο στο σπίτι. Παρόλο που πολλοί έχουν επιστρέψει, τα εργαλεία αυτά παραμένουν απαραίτητο μέρος της καθημερινότητάς μας, καθώς οι εταιρείες αναπτύσσουν συνεχώς νέες δυνατότητες για να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τους χρήστες από το να αναζητούν εναλλακτικά εργαλεία τηλεδιάσκεψης, η Microsoft Teams εισήγαγε μια ακόμη επιλογή για τους καλούντες.

Η Microsoft αποκάλυψε πρόσφατα ότι ενεργοποιήθηκε η νέα λειτουργία speaker view, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει τον ενεργό ομιλητή, ενώ παράλληλα εξακολουθούν να εμφανίζονται οι άλλοι συμμετέχοντες στη σύσκεψη. Με αυτή τη χρήσιμη προσθήκη, μπορείτε εύκολα να εντοπίζετε ποιος μιλάει χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε χειροκίνητα στην οθόνη του καθενός!

Ομοίως με τις άλλες πλατφόρμες βιντεοκλήσεων, αναμένεται ότι η κύρια οθόνη θα προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το ποιος μιλάει εκείνη τη στιγμή.

Microsoft Teams: Ήρθε η νέα λειτουργία speaker view
Microsoft Teams: Ήρθε η νέα λειτουργία speaker view

Δείτε επίσης: Πώς να απεγκαταστήσετε το Microsoft Office σε Mac;

Οι τελικοί χρήστες μπορούν πλέον να μεταβούν εύκολα σε αυτόν τον νέο τύπο προβολής από τον υπάρχοντα επιλογέα προβολής που παρέχει ήδη άλλες διατάξεις οθόνης.

Σύμφωνα με τα σχέδια, οι πλατφόρμες web και desktop θα είναι οι κύριοι αποδέκτες αυτής της νέας λειτουργίας speaker view, τονίζοντας ότι οι μεγαλύτερες οθόνες αποτελούν βασική προτεραιότητα για την εταιρεία.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, είναι πιθανό ότι σύντομα θα λάβουν την ενημέρωση και τα κινητά τηλέφωνα – χρήσιμο για όσους προτιμούν να εργάζονται εν κινήσει.

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τις βιντεοκλήσεις σας με κάτι τόσο φοβερό όσο το Microsoft Teams; Περιμένετε λίγες εβδομάδες και θα μπορείτε να επωφεληθείτε από το απίστευτο speaker view του από τον Μάρτιο του 2023.

Πηγή: techradar.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS