ΑρχικήGamingAmazon Luna: Θα αφαιρεθούν πάνω από 50 τίτλοι παιχνιδιών

Amazon Luna: Θα αφαιρεθούν πάνω από 50 τίτλοι παιχνιδιών

Το Amazon Luna σκοπεύει να αφαιρέσει 53 τίτλους παιχνιδιών από τη βιβλιοθήκη του με σκοπό να κρατήσει φρέσκια τη συλλογή του.

Ενώ είναι τυπικό για τις βιβλιοθήκες παιχνιδιών στο cloud να αυξάνονται, η βιβλιοθήκη του Amazon Luna+ συρρικνώνεται – ή τουλάχιστον αυτό βλέπουμε αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με το 9to5Google, 53 παιχνίδια θα αφαιρεθούν από το Luna+ τον επόμενο μήνα. Αν και πολλά από αυτά είναι παλαιότεροι ή εξειδικευμένοι τίτλοι που δεν θα χάσετε απαραίτητα να παίξετε, θα υπάρχουν ακόμα κλασικά αγαπημένα παιχνίδια όπως το No More Heroes που φεύγει στις 11 Φεβρουαρίου και πιο σύγχρονα όπως το The Medium που φεύγει στις 9 Φεβρουαρίου.

Ζητήσαμε επίσημη δήλωση από την Amazon. Σε απάντηση στο 9to5Google, ένας εκπρόσωπος ανέφερε ότι η Amazon “αναζωογονεί” το περιεχόμενό της με σκοπό να διατηρήσει τη συλλογή της όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη.

Amazon Luna: Θα αφαιρεθούν πάνω από 50 τίτλοι παιχνιδιών
Amazon Luna: Θα αφαιρεθούν πάνω από 50 τίτλοι παιχνιδιών

Δείτε επίσης: Amazon Music Unlimited: Αυξάνονται οι τιμές σε ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο

Ίσως σκέφτεστε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι μεμονωμένο ζήτημα, αφού το Amazon αφαίρεσε 46 παιχνίδια από το Luna+ τον Δεκέμβριο. Και θα είχατε δίκιο – μερικά από αυτά ήταν ακόμη και από γνωστές σειρές, όπως η σειρά Yakuza. Το CloudDosage αναφέρει ότι μέχρι τον Φεβρουάριο, το Luna+ θα έχει μόνο 175 παιχνίδια. Αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για ποικιλία, αυτό θα μπορούσε να το καταστήσει δύσκολη πώληση σε σύγκριση με το Game Pass της Microsoft και το PlayStation Plus Premium της Sony (και τα δύο είναι ακριβότερα αλλά υπόσχονται πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια).

Δυστυχώς, η μειωμένη επιλογή παιχνιδιών στην πλατφόρμα Luna της Amazon έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή. Μόλις τον περασμένο μήνα η Google τερμάτισε την υπηρεσία Stadia, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα να χάσει τους τίτλους της και δυστυχώς για την Amazon, μπαίνει σε μια ήδη δύσκολη αγορά απέναντι σε υπάρχουσες πλατφόρμες όπως η GeForce Now που προσφέρουν καλύτερα χαρακτηριστικά από αυτά που μπορείτε να βρείτε στο Luna, όπως η λειτουργία 240Hz.

Amazon Luna: Θα αφαιρεθούν πάνω από 50 τίτλοι παιχνιδιών
Amazon Luna: Θα αφαιρεθούν πάνω από 50 τίτλοι παιχνιδιών

Δείτε επίσης: Amazon: Για πρώτη φορά οι εργαζόμενοι στη Βρετανία κήρυξαν απεργία

Με την αφαίρεση 53 παιχνιδιών της Amazon Luna, υπάρχουν ακόμα πολλές συναρπαστικές επιλογές για να διαλέξετε. Ανάλογα με το πρόγραμμά σας θα αποκτήσετε πρόσβαση σε διαφορετικούς τίτλους – η χαμηλότερη βαθμίδα είναι $9,99/μήνα και περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια όπως Team Sonic Racing, Alien Isolation, Street Fighter II, King of Fighters 97, Ghosts ‘N Goblins, Dirt 5, Megaman 11 και Resident Evil 2 Remake! Συν πολλά άλλα σε ασυναγώνιστη τιμή!

Η είδηση για την αφαίρεση πάνω από 50 παιχνιδιών από τη βιβλιοθήκη της Luna μπορεί να αποτελέσει απογοήτευση για πολλούς παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζουν αυτούς τους τίτλους. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Amazon θα κάνει ό,τι μπορεί για να αναπληρώσει αυτές τις απώλειες προσθέτοντας νέους τίτλους.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS