ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαΟ γνωστός streamer Asmongold σοκαρίστηκε από τον AI κλώνο του

Ο γνωστός streamer Asmongold σοκαρίστηκε από τον AI κλώνο του

Ο γνωστός streamer του World of Warcraft Asmongold έμεινε έκπληκτος από μια εξαιρετικά ακριβή “αντιγραφή” του εαυτού του μέσω της AI τεχνολογίας, λέγοντας ότι θα μπορούσε να μπερδευτεί και ο ίδιος – ο λεγόμενος AI Asmon.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει προκαλέσει μια αναστάτωση στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό, με chatbots όπως το ChatGPT να εντυπωσιάζουν τους χρήστες με την ικανότητά τους να δημιουργούν περίπλοκες αφηγήσεις, άρθρα και να συμμετέχουν σε διεξοδικές συζητήσεις με ανθρώπους.

Δείτε επίσης: Xbox: Θα αφαιρέσει 46 παιχνίδια από το marketplace

Asmongold  AI Asmon twitch streamer world of warcraft

Το AI έχει τραβήξει τόση προσοχή που έχει πλέον εισέλθει στον κόσμο του Twitch, με κανάλια όπως το nothingforever να έχουν τεράστια δημοτικότητα λόγω της κωμικής AI απεικόνισης, της τηλεοπτικής σειράς Seinfeld.
Φαίνεται ωστόσο, ότι η AI τεχνολογία έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο, με προγράμματα που δημιουργήθηκαν για να μιμούνται συγκεκριμένους streamers, αντιγράφοντας τα μοτίβα ομιλίας, τη συμπεριφορά και την εικόνα τους με απόλυτη ακρίβεια.

Το AI μοντέλο αναπαριστά τον streamer του World of Warcraft, Asmongold, προκαλεί σάλο λόγω της εκπληκτικής αυθεντικότητάς του
Κατά τη διάρκεια ενός από τα streams του, ο Asmongold απάντησε ακόμη και στην AI εκδοχή του εαυτού του που προσπαθούσε να φτιάξει μια ρεαλιστική ιστορία.

Ο Asmongold έμεινε εντελώς έκπληκτος από την ικανότητα της τεχνητής νοημοσύνης να τον μιμηθεί, και φώναξε:
“Θεέ μου, αυτό είναι τόσο καλό. Τι στο διάολο; Είναι τόσο ακριβές, ναι. Δεν ξέρω τι να πω”.

Η streamer Athene επίσης έχει δημιουργήσει μια άλλη AI “έκδοση” του Asmongold και την προσκάλεσε σε ένα stream όπου είχαν μια συνομιλία, δίνοντας την ευκαιρία στο chat να κάνει ερωτήσεις.

Κάποια στιγμή, ο streamer ρώτησε το AI:
“Τι πιστεύεις για τα PCs της Starforge;”
(Aναφερόμενος στην εταιρεία κατασκευής των υπολογιστών του Asmongold)
AI Asmon απάντησε:
“Starforge υπολογιστές;”
“Έλα τώρα, γιατί να σπαταλήσω ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό για ένα gaming υπολογιστή, όταν μπορώ να ξοδέψω το ίδιο ποσό για Dr Pepper; Δεν είμαι φαν της σπατάλης σε πανάκριβο gaming εξοπλισμό. Αλλά ο καθένας κάνει το δικό του, αν το γουστάρεις και έχεις τα χρήματα, κάντο”.

Τα βίντεο αυτά προέκυψαν μετά το tweet του Asmongold τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους, στο οποίο εξέφραζε την επιθυμία του, η AI τεχνολογία να φτάσει στο σημείο που θα μπορούσε να την προγραμματίσει να κάνει react σε βίντεο αντί για αυτόν!

Πηγή πληροφοριών: dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS