ΑρχικήUpdatesPixel Watch: Λαμβάνει το update Φεβρουαρίου 2023

Pixel Watch: Λαμβάνει το update Φεβρουαρίου 2023

Μετά τις δύο διαδοχικές εκδόσεις του Pixel Watch που επικεντρώθηκαν σε διορθώσεις σφαλμάτων, το σημερινό update του Φεβρουαρίου 2023 συνεχίζει στα ίδια βήματα.

Δείτε επίσης: Η Google κυκλοφορεί σήμερα το Pixel update Ιανουαρίου 2023

Pixel Watch update
Pixel Watch: Λαμβάνει το update Φεβρουαρίου 2023

Δείτε επίσης: Google Pixel 7 series: Πρόβλημα με την ποιότητα στα video call

Το Pixel Watch βρίσκεται πλέον στο επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας στις 5 Φεβρουαρίου 2023. Το RWD9.220429.075 είναι ο νέος αριθμός έκδοσης με παραλλαγή RWD9.220429.075.J1 για την Ιαπωνία και την Ταϊβάν. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών της Google σημειώνει μόνο την ενημέρωση ασφαλείας:

  • Οι χρήστες του Pixel Watch θα επωφεληθούν από την ενημέρωση λογισμικού Φεβρουαρίου 2023, η οποία τους παρέχει τις πιο πρόσφατες προστασίες ασφαλείας.

Μετά την ενημέρωση, δεν υπήρξε καμία ορατή αλλαγή από την πλευρά του χρήστη και εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι η δυνατότητα Fall Detection θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Η Google έχει κυκλοφορήσει τρεις διαδοχικές μηνιαίες ενημερώσεις, γεγονός που υποδηλώνει ότι είναι πιθανό να ενημερώνει τα wearables Pixel με τον ίδιο τρόπο όπως και τα τηλέφωνά της.

Δείτε επίσης: Οι χρήστες του Pixel 7 αναφέρουν προβλήματα με το fullscreen YouTube playback

Για να επιταχύνετε τη διαδικασία λήψης, πατήστε πολλές φορές στην οθόνη “Your watch is up to date” στην ενότητα (Settings > System > System updates). Επιπλέον, ανοίξτε το Connectivity (Συνδεσιμότητα) και απενεργοποιήστε το Bluetooth για να διασφαλίσετε ότι το ρολόι σας βασίζεται αποκλειστικά σε συνδέσεις Wi-Fi.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS