ΑρχικήUpdatesΟ Edge web browser της Microsoft αποκτά AI λειτουργίες

Ο Edge web browser της Microsoft αποκτά AI λειτουργίες

Σε μια παρουσίαση της Microsoft, ο τεχνολογικός κολοσσός αποκάλυψε τις πρωτοποριακές δυνατότητες αναζήτησης με βάση την τεχνητή νοημοσύνη στο Bing και αποκάλυψε και μια εντελώς νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης ιστού Edge με ενσωματωμένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης. Με το ανανεωμένο πρόγραμμα περιήγησης, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν δυνατότητες όπως η δυνατότητα να λαμβάνουν συνοπτικά αποτελέσματα από αναζητήσεις με τη βοήθεια της AI και να συνομιλούν με chatbots που υποστηρίζονται από AI για να λαμβάνουν απαντήσεις σε ερωτήσεις, μεταξύ άλλων δυνατοτήτων.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Microsoft Edge για να επεξεργαστείτε μια εικόνα

Δείτε επίσης: Η Microsoft δοκιμάζει τα split-screen tabs στον Edge

Ο Yusuf Mehdi, εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft, δήλωσε ότι η νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης είναι “πιο κομψή και ελαφριά” από ποτέ – με αισθητικές αλλαγές όπως οι στρογγυλεμένες γωνίες.

Παρόμοια με τις ενημερώσεις που έρχονται στο Bing, ένα chatbot AI είναι διαθέσιμο σε μια πλαϊνή γραμμή στο Edge και περιλαμβάνει δύο λειτουργίες κατά την εκκίνηση: συνομιλία και σύνθεση.

Συνδυάζοντας αυτές τις τεχνολογίες, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν μια ποικιλία εργασιών, όπως η περίληψη μακροσκελών διαδικτυακών άρθρων, η εκπόνηση μελετών και ακόμη και η κατασκευή περιεχομένου.

Edge ai

Ο Mehdi έδειξε πώς οι δυνάμεις AI του Edge θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε κάποια demo κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Σε ένα, επισκέφτηκε τον ιστότοπο Gap για να αναζητήσει τις τριμηνιαίες εκθέσεις και τα κέρδη. Κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο για να δει την αναφορά του τρίτου τριμήνου και βγάζει ένα PDF 15 σελίδων.

Με ένα μόνο κλικ, ανοίγει το chatbot στο επάνω μέρος του προγράμματος περιήγησής του για να αποκτήσει αμέσως πληροφορίες για τα πιο βασικά σημεία της συγκεκριμένης σελίδας. Η τεχνητή νοημοσύνη του στέλνει γρήγορα πίσω μια συνοπτική περίληψη που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και προσπάθεια στον Mehdi.

Αλλά αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι η επόμενη κίνηση της Τεχνητής Νοημοσύνης. Συγκρίνει έξυπνα τα οικονομικά στοιχεία του 3ου τριμήνου της Gap με τα οικονομικά στοιχεία του 3ου τριμήνου της Lululemon και δημιουργεί έναν λεπτομερή πίνακα με την πλούσια σε πληροφορίες ανάλυσή της!

Δείτε επίσης: DualSense Edge: Το νέο επαγγελματικό controller της Sony!

Επίσης, ο Mehdi δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη στην πλαϊνή γραμμή για να συντάξετε μια ανάρτηση στο LinkedIn. Σε αυτήν την περίπτωση, δίνει στο AI μερικές προτροπές για να το ξεκινήσει. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να κάνετε πιο συγκεκριμένη την ανάρτηση ανά τόνο, μορφή ή μήκος και ο Edge κατανοεί και ενημερώνει το draft.

Η Microsoft αποκάλυψε πρόσφατα τα νέα για τον Edge, που συμπίπτουν με την προσθήκη τεχνολογιών OpenAI στη μηχανή αναζήτησης Bing. Αυτό ακολουθεί την τεράστια επένδυση της Microsoft ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο OpenAI! Στην εκδήλωση, αποκάλυψαν πώς το μοντέλο GPT-4 ενσωματώθηκε στο Bing – δίνοντας στους χρήστες μια εμπειρία παρόμοια με το ChatGPT αλλά πολύ πιο εκτεταμένη, αφού χειρίζεται και ερωτήματα σχετικά με πρόσφατα γεγονότα.

Εκτός από τις ενημερώσεις AI για το Bing, μπορείτε σήμερα να κάνετε προεπισκόπηση μιας νέας έκδοσης του προγράμματος περιήγησης Edge.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS