ΑρχικήinetΤο iPhone 15 Pro Max μπορεί να διαθέτει εξαιρετικά φωτεινή οθόνη

Το iPhone 15 Pro Max μπορεί να διαθέτει εξαιρετικά φωτεινή οθόνη

Τα τρέχοντα iPhone, το Pro και το Max διαθέτουν μερικές από τις πιο φωτεινές οθόνες στα smartphones με ανώτατο όριο φωτεινότητας τα 2.000 nits. Αλλά αν πιστέψουμε τις φήμες, τότε το επερχόμενο iPhone 15 Pro Max της Apple πρόκειται να τα επισκιάσει όλα: θα διαθέτει ακόμα πιο φωτεινή οθόνη που θα φτάνει τα 2.500 nits!

Δείτε επίσης: iPhone Ultra: Θα κυκλοφορήσει iPhone πιο ακριβό από το τωρινό Pro Max;

Το iPhone 15 Pro Max μπορεί να διαθέτει εξαιρετικά φωτεινή οθόνη

Το iPhone 15 Pro Max φημολογείται ότι θα έχει οθόνη πολύ καλύτερη από το σημερινό iPhone, σύμφωνα με το ShrimpApplePro, έναν γνωστό και αξιόπιστο γνώστη της Apple. Ήταν συγκεκριμένος για το μοντέλο όταν είπε αυτή την είδηση, πράγμα που σημαίνει ότι τα άλλα μοντέλα της σειράς iPhone 15 (όπως τα Pro και Ultra) μπορεί να μην δουν αυτή τη βελτίωση.

Δείτε επίσης: Γιατί καθυστερεί η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για τα iPhone;

Τώρα, ο tipster έκανε retweet ένα tweet από τον Connor, ο οποίος είπε ότι το πάνελ επόμενης γενιάς της Samsung μπορεί να φτάσει τα 2.500 nits φωτεινότητας. Η σειρά iPhone 15 αναμένεται να έρθει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

iPhone 15 Pro Max

Σύμφωνα με το tweet του tipster, αυτό είναι μόνο μια πιθανότητα προς το παρόν. Το iPhone 15 Pro Max μπορεί να μην είναι ο τίτλος του τηλεφώνου, απ’ όσο ξέρουμε. Ορισμένες φήμες αναφέρουν ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να μετονομαστεί σε iPhone 15 Ultra. Οι εικασίες λένε ότι η Apple μπορεί να αλλάξει εντελώς τη σειρά προϊόντων της το 2024, με την πιθανή εισαγωγή όχι μόνο ενός iPhone 16 Pro και Pro Max, αλλά και ενός ολοκαίνουργιου iPhone 16 Ultra. Μία από αυτές τις δύο φήμες πιθανότατα δεν είναι ακριβής. Θα ήταν περίεργο αν το Pro Max αποκτήσει νέα επωνυμία το 2024 και στη συνέχεια επιστρέψει το επόμενο έτος.

Δείτε επίσης: iPhone hack: Πώς να καταλάβετε ποιος σας καλεί χωρίς να δείτε την οθόνη;

Μόλις πρόσφατα, η σειρά Galaxy S23 κυκλοφόρησε με τρεις συσκευές που διαθέτουν απίστευτα φωτεινές οθόνες έως και 1.750 nits. Ενώ πρόκειται για εντυπωσιακές προδιαγραφές που ανταγωνίζονται ορισμένους άλλους ανταγωνιστές στην αγορά, υπολείπονται σε σύγκριση με τα iPhone 14 Pro και Pro Max της Apple. Ετοιμαστείτε όμως για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα- οι φήμες λένε ότι το επερχόμενο iPhone 15 το iPhone 15 Pro Max φαίνεται ότι θα ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS