ΑρχικήgamingAdvance Wars: 1+2: Re-Boot Camp: Αποκλειστικά στο Nintendo Switch

Advance Wars: 1+2: Re-Boot Camp: Αποκλειστικά στο Nintendo Switch

Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στον κόσμο του Advance Wars, καθώς η Nintendo ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη remake κυκλοφορία του Advance Wars: 1+2: Re-Boot Camp αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Η σειρά των strategy παιχνιδιών βρισκόταν στα σχέδια εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αναβλήθηκε για ένα χρόνο περίπου, λόγω των συγκρούσεων στην Ουκρανία.

Ωστόσο, η αναμονή επιτέλους τελείωσε.
Η εταιρεία επανέφερε το παιχνίδι με ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ και την ημερομηνία κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της τελευταίας παρουσίασης του Nintendo Direct.

Δείτε επίσης: Pikmin 4: Έρχεται στο Switch στις 21 Ιουλίου

remake Advance Wars: 1+2 Re-Boot Camp nintendo switch κυκλοφορεί
Advance Wars: 1+2: Re-Boot Camp: Αποκλειστικά στο Nintendo Switch

Ανοίξτε τα ημερολόγιά σας και σημειώστε
Το πολυαναμενόμενο Advance Wars: 1+2: Re-Boot Camp θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου 2023. Οι fans της σειράς περίμεναν με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή και επιτέλους έφτασε! Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ta remakes τόσο του αρχικού Advance Wars όσο και της συνέχειας του Advance Wars 2: Black Hole Rising.
Τα αρχικά παιχνίδια αναπτύχθηκαν από την Intelligent Systems και κυκλοφόρησαν στο Game Boy Advance το 2001 και το 2003 αντίστοιχα. Αυτή τη φορά, τα remakes αναπτύσσονται από την WayForward, εξασφαλίζοντας μια φρέσκια και ανανεωμένη εμπειρία παιχνιδιού για τους παίκτες.

Παρά την καθυστέρηση, η Nintendo δεν ανέφερε τον λόγο πίσω από την αρχική αναβολή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Nintendo Direct. Αντ’ αυτού, το νέο τρέιλερ ήταν μέρος ενός μοντάζ που έλαβε χώρα στα μέσα της παρουσίασης, το οποίο φαίνεται να είναι ο καλύτερος τρόπος για να “θάψεις” κάτι τέτοιο χωρίς να χρειαστεί να μπεις σε λεπτομέρειες.
Ωστόσο, είναι ευρέως γνωστό ότι η αρχική καθυστέρηση συνέβη τον Μάρτιο του περασμένου έτους λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στην Ουκρανία, ο λόγος; – Η παρουσία μιας φατρίας (Blue Moon) εντός του παιχνιδιού, η οποία έχει την βάση της στη Ρωσία.
Οπότε είναι λογικό η εταιρεία να θέλει να πάρει κάποια απόσταση από τα τρέχοντα γεγονότα πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Το Advance Wars: 1+2: Re-Boot Camp υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική και συναρπαστική εμπειρία για τους παίκτες, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό στρατηγικής, δράσης και περιπέτειας.
Είτε είστε οπαδός των αρχικών παιχνιδιών είτε νέος στη σειρά, είναι βέβαιο ότι θα γοητευτείτε από το συναρπαστικό gameplay και τα ολοζώντανα γραφικά.
Η αναμονή ήταν μεγάλη, αλλά θα αξίζει τον κόπο όταν επιτέλους θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτό το κλασικό παιχνίδι αναβαθμισμένο και έτοιμο για σύγχρονο gaming.

Δείτε επίσης: Nintendo Direct: Λεπτομέρειες για το Zelda: Tears of the Kingdom

Δείτε το trailer του remake του: Advance Wars: 1+2: Re-Boot Camp – αποκλειστικά για το Nintendo Switch

Ετοιμαστείτε λοιπόν, ακονίστε τις τακτικές σας και ετοιμαστείτε να οδηγήσετε τον στρατό σας στη νίκη, καθώς το Advance Wars: 1+2: Re-Boot Camp είναι προ των πυλών!

Με την αντίστροφη μέτρηση να μετράει αντίστροφα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να αρχίσετε να προετοιμάζεστε για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού στρατηγικής. Ετοιμαστείτε για μια περιπέτεια που δεν μοιάζει με καμία άλλη!

Πηγή πληροφοριών: kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS