ΑρχικήgamingKirby’s Return to Dream Land Deluxe: Ρυθμοί σαν του Smash Bros;

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe: Ρυθμοί σαν του Smash Bros;

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Η Nintendo αποφάσισε να κάνει remaster ένα από τα γνωστά και διασκεδαστικά παιχνίδια από την κονσόλα του Wii. Ο Kirby έχει χτίσει μια φήμη που ξεπερνάει το πόσο ροζ αλλά και στρογγυλός είναι αλλά καθώς και την ικανότητα του να καταπίνει τα πάντα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούν να το απολαύσουν όλοι ανεξάρτητου ηλικίας και ικανοτήτων.

Δείτε επίσης: Η Nintendo ανακοινώνει νέα παιχνίδια για τα 35α γενέθλια του Super Mario

Το ανερχόμενο παιχνίδι της Nintendo για την κονσόλα της Nintendo Switch μπορεί να προσφέρει μια χαλαρή πρόκληση στους παίκτες που αποφασίζουν τα παίξουν μόνοι τους ενώ δίνει και τη δυνατότητα multiplayer για 4 παίκτες ώστε να συμμετέχουν στη διασκέδαση. Το παιχνίδι αυτό φαίνεται ιδανικό για κάποιον που έχει παιδία ή απλά ακόμα δεν έχει καταφέρει τη χρήση των Joy-Cons. Το να μπεις στο Multiplayer είναι τόσο εύκολο όσο το να βγεις. Επίσης, όλοι οι χαρακτήρες μπορούν να κουβαλήσουν ο ένας τον άλλων.

Σημαντικό επίσης είναι ότι η επιλογή πολλών παικτών μπορεί να κρατήσει ένα παιδί σε ενδιαφέρον αλλά όχι εις βάρος κάποιου πιο ικανού που απλά θέλει να απολαύσει λίγο χρόνο στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: The Last of Us Part I: Είναι σαν ένα Remaster αλλά όχι Remake

Το Kirby’s Return to Dream Land Deluxe είναι μια έκδοση αναβαθμισμένη του παλιού παιχνιδιού. Με βάση το περιεχόμενο, φαίνεται να είναι το ίδιο με το αρχικό στο Wii. Ο Kirby έχει κάποιες καινούριες ικανότητες αντιγραφής ώστε να κάνει τα πράγματα λίγο πιο «φρέσκα». Μια νέα Sand ικανότητα επιτρέπει στον Kirby να πετάει εκρήξεις άμμου, να κρύβεται σε ένα προστατευτικό στρώμα άμμου και να καλεί ακόμα ένα θανατηφόρο κάστρο άμμου. Οι Mecha ικανότητες κάνουν τον Kirby να φαίνεται σαν να έχει καταπιεί Gundam, και να πετάει μπάλες φωτιάς, να ρίχνει μια χοντρή έκρηξη laser και να πετάει με jetpack.

Επιπλέον, οι δημιουργοί του Kirby έχουν προσθέσει μίνι παιχνίδια (αποκαλώντας τα subgames). Έχει διάφορα παιχνίδια τύπου καρναβαλιού στο Merry Magoland, σε περίπτωση που κάποιος βαρεθεί με την λειτουργία της κύριας ιστορίας.

Πρόταση:Pikmin 4: Έρχεται στο Switch στις 21 Ιουλίου

Η πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη στο Kirby’s Return to Dream Land Deluxe είναι αυτή της νέας λειτουργίας που μπορεί κάποιος να την ξεκλειδώσει μετά το τέλος της κύριας ιστορίας που ονομάζεται Magolor Epilogue. Η λειτουργία αυτή αφήνει 4 παίκτες να αποκτήσουν τον έλεγχο της Magolor (από την main ιστορία) με σκοπό να αποκτήσει τις χαμένες του δυνάμεις. Μπορεί, λοιπόν, οι παίκτες να παίξουν με τον Magolor σε πάνω από 20 πίστες και αυτό δίνει τους χρήστες μια αίσθηση συνέχειας στο παιχνίδι. Αντίστοιχα, όπως η κύρια ιστορία έτσι και ο επίλογος είναι φιλικός για όλες τις ηλικίες και ικανότητες και μια καλή εισαγωγή σε χαρακτήρες RPG σε μία εύκολη μορφή.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 24 Φεβρουαρίου αλλά ένα demo υπάρχει ήδη στο Nintendo eShop του Switch.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS