ΑρχικήUpdatesGoogle Messages: Επιτέλους ήρθε το νέο εικονίδιο ειδοποιήσεων!

Google Messages: Επιτέλους ήρθε το νέο εικονίδιο ειδοποιήσεων!

Οι χρήστες επιτέλους μπορούν να δουν το νέο εικονίδιο ειδοποιήσεων του Google Messages στις συσκευές τους!

Πέρυσι, το Google Messages παρουσίασε μια τολμηρή νέα εμφάνιση στο σχεδιασμό των εικονιδίων του.
Ένα νέο εικονίδιο ειδοποίησης άρχισε να εμφανίζεται για ορισμένους χρήστες της εφαρμογής Google Messages. Αν και αυτή η μεταμόρφωση έγινε πριν από τρεις μήνες, οι χρήστες μόλις τώρα βλέπουν τις ειδοποιήσεις τους να εμφανίζουν την ενημερωμένη έκδοση του λογότυπου.

Πριν από τον Νοέμβριο, το εικονίδιο των Messages Google ήταν κάτι που είχαμε συνηθίσει. Είχε κιβωτιόσχημη εμφάνιση και στο εσωτερικό του υπήρχαν τρεις γραμμές που κάθονταν κοντά η μία στην άλλη. Παρά το γεγονός ότι ο σχεδιασμός ήταν αρκετά ξεπερασμένος, η εμφάνισή του φαινόταν διαχρονικά ελκυστική και υπήρχε από τότε που δεν θυμόμαστε.

Google Messages: Επιτέλους ήρθε το νέο εικονίδιο ειδοποιήσεων!
Google Messages: Επιτέλους ήρθε το νέο εικονίδιο ειδοποιήσεων!

Δείτε επίσης: Google Maps: Το Immersive View είναι πλέον διαθέσιμο σε πέντε πόλεις

Για να δημιουργήσει μια απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ της εφαρμογής Phone και Contacts, η Google επανασχεδίασε και τα τρία εικονίδια με φυσαλίδες στρογγυλού σχήματος. Έδωσαν επίσης στο εικονίδιο των Messages έναν ευρηματικό σχεδιασμό που διαθέτει δύο αλληλοδιαπλεκόμενα οβάλ με τη μορφή φούσκας συνομιλίας.

Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να προτιμούσατε τον προηγούμενο σχεδιασμό- ωστόσο, αυτός ο νέος βελτιώνει τη λειτουργικότητα της εφαρμογής και αντικατοπτρίζει καλύτερα τον σκοπό της: τη συνομιλία. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές εφαρμογές SMS, συμπεριλαμβάνονται οι δυνατότητες RCS.

Google Messages: Επιτέλους ήρθε το νέο εικονίδιο ειδοποιήσεων!
Google Messages: Επιτέλους ήρθε το νέο εικονίδιο ειδοποιήσεων!

Μετά από μήνες αναμονής, το νέο εικονίδιο είναι επιτέλους εδώ! Είναι παρόν στο Play Store από την κυκλοφορία του. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί μας έκαναν να περιμένουμε τόσο πολύ, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που το εικονίδιο ειδοποιήσεων επιτέλους έφτασε.

Δείτε επίσης: Η Google έφτιαξε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, το Bard

Το Google Messages έχουν αλλάξει πολλές φορές το όνομά τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, γεγονός που καθιστά δύσκολο να εμπιστευτεί κανείς ότι η Google θα διατηρήσει αυτή την πλατφόρμα. Ωστόσο, η εταιρεία έχει σταθεί πίσω από την εφαρμογή μηνυμάτων της για πολλά χρόνια και οι πρόσφατες ενημερώσεις έχουν δείξει τη δέσμευσή της να τη διατηρήσει.

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS