ΑρχικήReviewsPlayStation VR 2 headset: Μόλις έφτασε και σας περιμένει!

PlayStation VR 2 headset: Μόλις έφτασε και σας περιμένει!

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια επανάσταση στα παιχνίδια, καθώς αποκαλύπτουμε το ολοκαίνουργιο PlayStation VR 2 headset. Ας βουτήξουμε και ας εξερευνήσουμε τι έχει να προσφέρει αυτό το επαναστατικό προϊόν!

Το PlayStation VR 2 headset της Sony που μόλις κυκλοφόρησε είναι εδώ και θα μετατρέψει το PS5 σας σε ένα οικιακό σύστημα παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας στις 22 Φεβρουαρίου. Παρόλο που η ενδελεχής αναθεώρησή δεν θα φτάσει μέχρι αργότερα, στο μεταξύ μπορούμε να αποσυσκευάσουμε και να ρυθμίσουμε αυτό το hardware! Έχουμε ήδη βιώσει στο παρελθόν τι έχει να προσφέρει το PlayStation VR 2 headset, οπότε επιτρέψτε μας να σας ταξιδέψουμε αποκλειστικά για να ανακαλύψετε τι καλούδια υπάρχουν μέσα σε αυτό το κουτί.

Προς μεγάλη μας ευχαρίστηση, το PlayStation VR 2 headset είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του, καθώς κοστίζει μόνο 550 δολάρια. Έφτασε σε ένα σχετικά απλό κουτί που περιείχε το headset με ένα καλώδιο USB-C, δύο χειριστήρια PlayStation Sense με τα δικά τους συνοδευτικά καλώδια φόρτισης και ένα ζευγάρι ακουστικά.

Η Sony σχεδίασε το λευκό κουτί για να αποθηκεύει άνετα το PlayStation VR 2 headset και τα αξεσουάρ του. Επιπλέον, η εταιρεία φρόντισε ώστε να είναι εύκολο για εσάς να τοποθετήσετε τα ακουστικά και τα χειριστήρια πίσω στη συσκευασία τους – μια συσκευασία που κατασκευάζεται από μπαμπού και ζαχαροκάλαμο βιώσιμης καλλιέργειας!

PlayStation VR 2 headset: Μόλις έφτασε και σας περιμένει!
PlayStation VR 2 headset: Μόλις έφτασε και σας περιμένει!

Πιθανότατα δεν θα περιμένατε πολλά από ένα σύγχρονο VR headset όπως το Meta Quest 2, αλλά είναι πολύ πιο προηγμένο σε σύγκριση με ό,τι απαιτούσε το πρώτο μοντέλο PSVR. Το αρχικό PSVR του 2016 απαιτούσε να συνδέσετε μια κάμερα PlayStation παρόμοια με μια κάμερα στην τηλεόρασή σας για σκοπούς παρακολούθησης και να εξοπλίσετε με ένα επιπλέον τροφοδοτικό και ένα κουβάρι καλωδίων μεταξύ του PS4, του headset και του εν λόγω κουτιού.

Δείτε επίσης: Playstation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια για τον Φεβρουάριο

Απορρίψτε τα υπόλοιπα – αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι μόνο ένα ενσωματωμένο καλώδιο USB-C!

Headset

Το PlayStation VR 2 headset προσφέρει μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού headset. Είναι ελαφρύ, με μια ελαστικοποιημένη μάσκα ματιών που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικές ανάγκες όρασης και να παρέχει άνεση. Για τη διευκόλυνση της παρακολούθησης του χώρου, διαθέτει τέσσερις κάμερες προσαρτημένες στο εξωτερικό του – παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας άλλων headset όπως το Quest 2 – ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την τοποθέτηση πρόσθετων εξαρτημάτων.

Ο σχεδιασμός του visor είναι ιδανικός για όλα τα μεγέθη κεφαλής, καθώς είναι ρυθμιζόμενος στο πίσω μέρος και τεντώνεται για να προσαρμόζεται σε διάφορα σχήματα κεφαλής. Ωστόσο, λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους του, κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν αρκετά ογκώδες. Για το λόγο αυτό, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε το δικό σας καθορισμένο χώρο αποθήκευσης, όπου μπορείτε να κρατάτε τα ακουστικά μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, ώστε οι οθόνες του να μην καταστραφούν με την πάροδο του χρόνου.

PlayStation VR 2 headset: Μόλις έφτασε και σας περιμένει!
PlayStation VR 2 headset: Μόλις έφτασε και σας περιμένει!

Στο επάνω μέρος του PlayStation VR 2 headset, θα βρείτε μια μικρή υποδοχή ακουστικών ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει με ακουστικά σε μια πλαστική ράγα. Αυτά τα buds μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια- λειτουργούν ακόμη και ως υποδοχές όταν δεν χρησιμοποιούνται! Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα ακουστικά, όπως το Quest 2, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ηχεία περιβάλλοντος, τα ακουστικά είναι απαραίτητα όταν χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο μοντέλο. Αν όμως δεν είναι αυτή η προτίμησή σας, μην ανησυχείτε – το over-ear headset Pulse της Sony είναι επίσης συμβατό!

Δείτε επίσης: Το update Ιανουαρίου του PlayStation Plus έχει κάτι για όλους

Το καλώδιο USB-C που είναι μόνιμα στερεωμένο στο PlayStation VR 2 headset είναι αρκετά μακρύ ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια σε ολόκληρο το σαλόνι – δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα σας εμποδίσει.

PlayStation VR 2 headset: Μόλις έφτασε και σας περιμένει!

Controllers

Τα controllers του PlayStation VR 2 headset είναι ελαφριά και διαθέτουν αισθητική χάρη στον κομψό σχεδιασμό δακτυλίου. Τα controls και τα triggers παρέχουν παρόμοια εμπειρία με αυτή του controller DualSense. Οι θύρες φόρτισης USB-C, οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μαζί με ρυθμιζόμενους ιμάντες χεριών εγγυώνται ασφαλές κράτημα για παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό.

Εκτός από τα ακουστικά, η Sony συμπεριέλαβε επίσης μια ειδική βάση φόρτισης controller.

Η βάση σύνδεσης έχει κομψή, επίπεδη σχεδίαση και συνοδεύεται από μικροσκοπικά dongles που συνδέονται στις θύρες USB-C. Η εμπειρία φόρτισης είναι σχεδόν ανέπαφη λόγω αυτών των προσαρτημάτων, καθιστώντας τα μια απίστευτα βολική προσθήκη. Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν θα χάσετε αυτά τα dongles – χάνονται εύκολα αν τα κρατάτε χωριστά από τα χειριστήρια!

Πηγή: cnet.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS