ΑρχικήUpdatesΤο Nothing Phone 1 αποκτά το stable Android 13

Το Nothing Phone 1 αποκτά το stable Android 13

Η Nothing ώθησε την πρώτη έκδοση Nothing OS 1.5 Open Beta για το Nothing Phone 1 τον Δεκέμβριο, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να βιώσουν το Android 13 πριν από τη σταθερή κυκλοφορία. Μετά από μια σύντομη φάση δοκιμών, η εταιρεία άρχισε τώρα να κυκλοφορεί την πρώτη σταθερή έκδοση του branch Nothing OS 1.5 για το smartphone.

Δείτε επίσης: Nothing Phone 2: Η συσκευή θα είναι premium;

Nothing Phone 1
one 1

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές χρηστών στον επίσημο server Discord του Nothing και στο Reddit, η ενημερωμένη ενημέρωση Android 13 για το Nothing Phone 1 είναι τώρα διαθέσιμη ως μέρος της τελευταίας έκδοσης – Nothing OS 1.5.2 – η οποία “ζυγίζει” μόνο περίπου 157MB κατά την αναβάθμιση από την τελευταία δημόσια beta έκδοση! Επιπλέον, περιλαμβάνει και όλες τις διορθώσεις ασφαλείας Android του Ιανουαρίου 2023!

Αυτή είναι η αρχική σταθερή έκδοση του Nothing OS 1.5, αλλά μπορεί να είναι διαθέσιμη μόνο για τους τρέχοντες συμμετέχοντες στην Open Beta προς το παρόν. Αναμένουμε ότι το Android 13 OTA θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες σε μια εβδομάδα, εκτός αν ανακαλυφθούν σημαντικά προβλήματα.

Δείτε επίσης: Nothing: Ίσως έρχονται νέα wireless ακουστικά, τα Particles by XO

Το Nothing Phone 1 είναι ένα τηλέφωνο που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να παίρνουν πίσω το χρόνο τους και να επικεντρώνονται σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία. Είναι ένα μινιμαλιστικό, ανθεκτικό τηλέφωνο που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Το Nothing Phone 1 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Nothing Phone 1 είναι το πόσο απλό είναι στη χρήση. Δεν υπάρχουν περίπλοκες ρυθμίσεις ή μενού για πλοήγηση- όλα είναι τοποθετημένα σε μία κύρια οθόνη με διαισθητικά εικονίδια και ετικέτες κειμένου που κάνουν τη χρήση του τηλεφώνου σας μια εύκολη υπόθεση.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS