ΑρχικήUpdatesΤο Galaxy S23 λαμβάνει το πρώτο του software update

Το Galaxy S23 λαμβάνει το πρώτο του software update

Κάποιοι πελάτες έχουν ήδη αποκτήσει το Galaxy S23 της Samsung και η εταιρεία έχει ήδη κυκλοφορήσει το εισαγωγικό software update για αυτές τις συσκευές αιχμής. Η σειρά Galaxy S23 λαμβάνει τώρα το security update του Φεβρουαρίου 2023 και βελτιώνει την ασφάλεια του τηλεφώνου. Μπορεί επίσης να φέρει κάποιες διορθώσεις σφαλμάτων για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρώτοι πελάτες και οι αναθεωρητές.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Δεν υποστηρίζεται το Seamless Updates

Galaxy S23 update

Δείτε επίσης: Η ενημέρωση One UI 5.1 της Samsung έφερε νέα bugs

Το τελευταίο software update για τα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra συνοδεύεται από έκδοση υλικολογισμικού S91xBXXU1AWBD. Η νέα ενημέρωση κυκλοφορεί στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και αναμένουμε ότι θα φτάσει και σε άλλες χώρες εντός των επόμενων ημερών – με τις ξεκλείδωτες συσκευές να έχουν προτεραιότητα έναντι εκείνων που είναι κλειδωμένες από τον πάροχο. Με συνολικό όγκο 567MB για λήψη, συνιστάται ανεπιφύλακτα η χρήση ενός ενεργού δικτύου Wi-Fi για αυτή τη διαδικασία!

Δείτε επίσης: Η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S23 FE στο Q3 2023;

Οι κάτοικοι της Ευρώπης που χρησιμοποιούν τη σειρά Galaxy S23 μπορούν τώρα να ενημερώσουν τη συσκευή τους μέσω του Settings » Software update, όπου θα βρουν την επιλογή Download and install.

Galaxy S23 update

Η Samsung υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει τέσσερις σημαντικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος Android στη σειρά Galaxy S23. Η σειρά κυκλοφόρησε με το One UI 5.1 που βασίζεται σε Android 13 και θα ενημερωθεί μέχρι το Android 17 στο μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS