ΑρχικήinetMazda CX-8 2023: Το ολοκαίνουργιο επταθέσιο SUV της εταιρείας

Mazda CX-8 2023: Το ολοκαίνουργιο επταθέσιο SUV της εταιρείας

Το SUV CX-8 της Mazda, το οποίο προσφέρει επτά θέσεις, ανανεώθηκε πρόσφατα με σύγχρονες αναβαθμίσεις. Το μικρότερο επταθέσιο SUV της ιαπωνικής μάρκας είναι ιδιαίτερα αγαπητό από τις οικογένειες, με πιο λεπτές διαστάσεις από το βαρύτερο ομόλογό του – το CX-9.

Δείτε επίσης: Το infotainment οχημάτων Mazda παγώνει εξαιτίας σταθμού NPR του Σιάτλ

Mazda CX-8

Η Mazda ξεκίνησε το CX-8 με κινητήρες ντίζελ, αλλά στις αρχές του 2022 πρόσθεσε πιο προσιτές προσθιοκίνητες εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης. Με αυτή τη νέα αναβάθμιση, μπορείτε να έχετε μια ανανεωμένη εμφάνιση με ανανεωμένη μάσκα, εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, καθώς και σύγχρονα σχέδια προβολέων και πίσω φώτων.

Η Mazda ανέβασε το επίπεδό της με την προσθήκη μιας κεντρικής οθόνης infotainment 10,25 ιντσών ως μέρος της στάνταρ προσφοράς της, επιτρέποντας στους οδηγούς να παραμένουν συνδεδεμένοι μέσω Apple CarPlay και Android Auto ασύρματα! Για να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία, ο ιαπωνικός κατασκευαστής έχει εγκαταστήσει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών και έχει ενσωματώσει αποδοτικές θύρες φόρτισης USB-C στο μπροστινό μέρος.

Η Mazda έχει τελειοποιήσει την ανάρτηση του CX-8 για να εξασφαλίσει μια πιο ομαλή και απολαυστική οδήγηση. Η βελτιωμένη οδική συμπεριφορά του θα κάνει τις μετακινήσεις σας αβίαστες και άνετες. Τόσο τα πετρελαιοκίνητα όσο και τα προσθιοκίνητα βενζινοκίνητα μοντέλα της γκάμας, διαθέτουν τώρα στάνταρ μια λειτουργία εκτός δρόμου και μια λειτουργία Sport αντίστοιχα. Απολαύστε τα εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά και το στυλ αυτών των προϊόντων με αύξηση μόλις 1500 δολάρια σε όλη τη σειρά.

Δείτε ακόμα: Πως να hackάρετε ένα Mazda

Για όσους αναζητούν μια καλή προσφορά, το βενζινοκίνητο CX-8 Sport είναι μια εξαιρετική επιλογή που ξεκινά από μόλις 42.060 δολάρια (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα κίνησης). Στο άλλο άκρο του φάσματος βρίσκεται το πολυτελές εξαθέσιο Asaki LE που διαθέτει κάθε είδους χαρακτηριστικά και ανέσεις και κοστίζει μόλις 71.410 δολάρια.

SUV

Με εντυπωσιακά 140kW και 252Nm, ο τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας των 2,5 λίτρων δεν είναι μόνο ισχυρός αλλά και λιτός σε καύσιμα – καίει μόλις 8,1L/100km.

Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του αυτοκινήτου διαθέτει έναν πανίσχυρο τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 140kW/450Nm για βέλτιστες επιδόσεις. Επιπλέον, η Mazda δηλώνει περήφανα ότι καταναλώνει μόνο 6,0L/100km – ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα!

Ο Vinesh Bhindi, επικεφαλής της Mazda Australia, βεβαιώνει ότι οι βελτιώσεις στο CX-8 θα εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνει στην κορυφή της δημοτικότητας μεταξύ των αγοραστών.

Η μέση τιμή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου έφτασε τα 66.000 δολάρια

Δείτε επίσης: Το ολοκαίνουργιο CX-8 θα είναι διαθέσιμο για αγορά τον Μάρτιο.

Για πάνω από 100 χρόνια, η μάρκα Mazda είναι συνώνυμη με την καινοτομία, τον ενθουσιασμό και την ποιότητα. Από τις πρώτες μέρες της μέχρι τη σημερινή επιτυχία της ως βραβευμένη αυτοκινητοβιομηχανία, η Mazda έχει σταθερά διευρύνει τα όρια του εφικτού.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS