ΑρχικήΕπιστήμη & Τεχνολογία5 εναλλακτικές λύσεις για το ChatGPT

5 εναλλακτικές λύσεις για το ChatGPT

Το ChatGPT, το AI chatbot που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο με την ικανότητά του να παράγει πειστικό κείμενο για σχεδόν κάθε περίσταση, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί με μυριάδες τρόπους.

Δυστυχώς, το ChatGPT είναι συχνά υπερφορτωμένο με περισσότερους χρήστες από όσους μπορεί να διαχειριστεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα μήνυμα υπερφόρτωσης που δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Ευτυχώς, υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες επιλογές, ακόμη και αν το ChatGPT είναι σήμερα το πιο δημοφιλές chatbot τεχνητής νοημοσύνης. Έχουμε συγκεντρώσει μερικά εναλλακτικά chatbots που μπορείτε να εξετάσετε σε περίπτωση που η πρόσβαση στο ChatGPT δεν είναι δυνατή.

Δείτε επίσης: Άγιος Βαλεντίνος: Το ChatGPT μπορεί να χρησιμοποιηθεί για romance scams

ChatGPT

1. AI-powered Bing της Microsoft

Αν δυσκολεύεστε να λάβετε έγκριση για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Bing της Microsoft με τεχνητή νοημοσύνη, σας έχουμε τον τέλειο οδηγό για το πώς να προηγηθείτε της λίστας αναμονής!

Λάβετε υπόψη σας ότι αν αποκτήσετε πρόσβαση στο Bing, η τεχνολογία του που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη έχει αποκτήσει φήμη για την παροχή μάλλον περίεργων και ανησυχητικών απαντήσεων.

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στην πλατφόρμα της Bing που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για να τη δοκιμάσετε – μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του εργαλείου στην αρχική σελίδα! Απλά κάντε κλικ στο “μάθετε περισσότερα” από την προτροπή σχετικά με το νέο Bing και voilà, είστε έτοιμοι.

Δείτε επίσης: Amazon: Χρησιμοποιεί ChatGPT τεχνολογία εδώ και πολύ καιρό

2. Bard της Google

Η πρόσβαση σε αυτό το συγκεκριμένο στοιχείο μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη λόγω της ύπαρξης λίστας αναμονής. Επί του παρόντος, μόνο ορισμένοι δοκιμαστές έχουν αποκτήσει πρόσβαση στο Bard και οι επιδόσεις του δεν τους έχουν εντυπωσιάσει ακόμη. Κατά συνέπεια, πρέπει να το παρακολουθούμε μέχρι να χορηγηθεί ανοικτή δημόσια πρόσβαση, προκειμένου να εκτιμήσουμε με ακρίβεια την πιθανή αξία του.

3. Jasper

Το Jasper εστιάζει περισσότερο σε επαγγελματικές χρήσεις. Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να πληρώσετε, αλλά σας υπόσχεται να είναι ένας κειμενογράφος τεχνητής νοημοσύνης που θα βελτιώσει τα blogs, το διαφημιστικό υλικό και πολλά άλλα.

4. YouChat

Παρόλο που το YouChat μπορεί να μην είναι τόσο κομψό και εξελιγμένο όσο το ChatGPT, προσφέρει μια απλοποιημένη έκδοση αυτού που προσφέρει το ChatGPT.

Σε αντίθεση με το ChatGPT, το YouChat είναι ένα εργαλείο αναζήτησης που παρέχει μια απάντηση, ενώ παραθέτει και τις πηγές από τις οποίες αντλήθηκε η απάντηση. Παρόλο που η πρωταρχική του εστίαση έγκειται στο να είναι μια μηχανή αναζήτησης, αποδίδει θαυμάσια όταν παρουσιάζονται προτροπές όπως αυτές του ChatGPT.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Εκατομμύρια άτομα στη λίστα αναμονής του Bing

5. Chatsonic

Η επένδυση στο ChatSonic θα σας γλιτώσει από την προσπάθεια αναζήτησης εναλλακτικών λύσεων chatbot. Διαφημίζεται ως μια ανώτερη έκδοση του ChatGPT, και έρχεται με μια δωρεάν δοκιμή πριν απαιτήσει μια πολύ πιο προσιτή συνδρομή $13/μήνα στη συνέχεια.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS