ΑρχικήUpdatesΤο T-Mobile OnePlus 7T λαμβάνει την ενημέρωση Android 12

Το T-Mobile OnePlus 7T λαμβάνει την ενημέρωση Android 12

Το Android 14 είναι καθ’ οδόν, ωστόσο υπάρχουν πολυάριθμες συσκευές στον κόσμο που απαιτούν αναβάθμιση ακόμη και στο Android 12. Η OnePlus έχει επιταχύνει το σχέδιο επέκτασης του λογισμικού της τον τελευταίο καιρό- ωστόσο, αυτό διαφέρει για τις εκδόσεις φορέων. Οι κάτοχοι του OnePlus 7T της T-Mobile περιμένουν με ανυπομονησία το Android 12 από τότε που το OxygenOS 12 έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο του στο ξεκλείδωτο μοντέλο τον Οκτώβριο. Ευτυχώς, η αναμονή τους τελειώνει – αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση είτε από τον OEM είτε από τον φορέα, φαίνεται ότι επιλεγμένοι χρήστες T-Mobile OnePlus 7T μπόρεσαν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την ενημέρωση Android 12 με επιτυχία!

Δείτε επίσης: T-Mobile: Ο Hacker της καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης

T-Mobile OnePlus 7T

Σύμφωνα με το changelog της κυκλοφορίας, η έκδοση OxygenOS 12 συνοδεύεται από τις συνηθισμένες οπτικές αναθεωρήσεις του OxygenOS interface, τις ενημερώσεις ασφαλείας δύο μηνών του Δεκεμβρίου 2022 και όλα όσα συνοδεύουν το υποκείμενο λειτουργικό σύστημα Android 12. Πρόκειται για ένα μεγάλο αρχείο λήψης σχεδόν 4GB (ετικέτα HD1907_11_F.03), επομένως ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγο χώρο στο τηλέφωνό σας εάν το έχετε φορτώσει με εφαρμογές και προσωπικά δεδομένα.

Δείτε επίσης: T-Mobile: Νέα λειτουργία SIM Protection κυκλοφόρησε!

Δείτε επίσης: T-Mobile hack: Παραβιάστηκαν τα data 37 εκατομμυρίων χρηστών

Παρά τον δισταγμό για τη μεταφορά του Android 12 στην έκδοση T-Mobile των συσκευών OnePlus 7 και 7T, δεδομένου ότι αφαιρέθηκαν από τη σελίδα επισκόπησης ενημερώσεων λογισμικού, η έκδοση OxygenOS 12 αποδεικνύεται μια ευεργετική αναβάθμιση. Δυστυχώς, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για το αντίστοιχο μοντέλο – το OnePlus 7 Pro – το οποίο ενδέχεται να μην λάβει τελικά αναβάθμιση Android 12. Σύμφωνα με έναν “Community Manager” στο φόρουμ της T-Mobile, θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρχει ακόμα ελπίδα όσον αφορά τις μελλοντικές ενημερώσεις– ιδίως όσον αφορά το μοντέλο Oneplus7T Pro 5G McLaren.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS