ΑρχικήGamingSony State of Play Φεβρουαρίου: Όλα όσα ανακοινώθηκαν

Sony State of Play Φεβρουαρίου: Όλα όσα ανακοινώθηκαν

Στο Sony State of Play stream του Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκαν πολλά και εξαιρετικά νέα για όλους τους fans – από τους νέους μαχητές του Street Fighter 6 μέχρι το gameplay του Suicide Squad!

Παρακάτω θα δείτε όλες τις αποκαλύψεις που αφορούν το Ps5 αλλά και το Playstation VR2.

Στo Stream αποκαλύφθηκε η προσθήκη της νέας τριάδας “μαχητών” του Street Fighter 6, καθώς και ένα teaser κομμάτι από το gameplay του Suicide Squad της Rocksteady: Kill the Justice League.

Δείτε επίσης: Zelda: Tears of the Kingdom διέρρευσε βιβλίο με πιθανά design

Sony State of Play Φεβρουαρίου

Η Rocksteady μοιράζει «εγκεφαλικά» με το Suicide Squad: Kill the Justice League

Αυτά που είδαμε και μας έκαναν εντύπωση στο Suicide Squad: Kill the Justice League ήταν τα μαχητικά στοιχεία του παιχνιδιού, τα RPG και τα live services του.
Είδαμε το Metropolis να γίνεται «κολαστήριο» καθώς παρακολουθούσαμε το gameplay της Harley Quinn, του King Shark, του Captain Boomerang και του Deadshot – που αβίαστα εξολόθρευαν όλους τους εχθρούς τους.
Η Rocksteady  μίλησε και για το “after-release support” και υποστήριξε πως θα κυκλοφορήσει ένα cosmetic battle pass, gear score λειτουργίες, αλλά και αναβαθμίσεις των όπλων!

Ποιοι είναι οι 3 μαχητές του Street Fighter 6;

Οι Zangief, Lily και Cammy επιβεβαιώθηκαν για το Street Fighter 6. Κάθε χαρακτήρας μας χάρισε μια σύντομη επίδειξη, ο κάθε ένας παρουσιάζοντας το μοναδικό του μαχητικό στυλ.
Η Cammy έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή, καθώς έρχεται στο Street Fighter 6 με νέο χτένισμα και τζάκετ. Η Lily εντάσσεται στο cast των μαχητών ως «καινούργια».

Απολαύστε!

Στις 31 Αυγούστου θα έχουμε στα χέρια μας το Baldur’s Gate 3

Μαζί με το «μεγαλούτσικο» τρέιλερ που παρακολουθήσαμε, είδαμε πως αναφέρθηκε η ημερομηνία της κυκλοφορίας του, 31 Αυγούστου.
Είδαμε διάφορα classes, πλάνα του πως θα είναι η multiplayer εμπειρία, και φυσικά δε θα έλειπαν πλάνα μάχης! Το Baldur’s Gate 3 θα κυκλοφορήσει σε Ps5 και PC.

Sony State of Play Φεβρουαρίου: Όλα όσα ανακοινώθηκαν

Το Mercenaries Mode επιστρέφει στο Resident Evil 4

Σας είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό για το remake του Resident Evil 4, η Capcom τώρα μας επιβεβαίωσε την επιστροφή του Mercenaries mode.
Ετοιμαστείτε για ατελείωτα combos!
Το trailer μας χάρισε και μερικές σκηνές από την μάχη με τον Jack Krauser, με τον Leon να κατευθύνεται προς τις νάρκες.

Η Bungie αποκάλυψε το τρέιλερ έναρξης του Destiny 2: Lightfall ενόψει της κυκλοφορίας του την επόμενη εβδομάδα

Το τελευταίο expansion του Destiny 2, το Lightfall, απέχει μόλις πέντε ημέρες από την κυκλοφορία του στις 28 Φεβρουαρίου. Για να “hype-αρει” τους παίκτες, η Bungie μοιράστηκε το trailer έναρξης για το expansion που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Το τρέιλερ έδωσε έμφαση στη μάχη μεταξύ των Guardians, The Witness και της Shadow Legion of Cabal του Callus. Επίσης είδαμε και μια κλεφτή ματιά στο νέο subclass – ‘Strand’.

Η Sony αποκάλυψε ακόμα πέντε παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν φέτος στο Playstation VR2
Το πρώτο παιχνίδι που παρουσιάστηκε ήταν το:
The Foglands, ένα στοιχειωμένο first-person shooter που δείχνει μάχες ενάντια σε σκελετούς, αράχνες και άλλα περίεργα.
Είδαμε επίσης ένα VR survival παιχνίδι με τίτλο Green Hell, το οποίο έδειχνε τον παίκτη να κατασκευάζει σκηνές, τόξα και άλλα εργαλεία για να καταφέρει να επιβιώσει σε ένα άγριο τροπικό περιβάλλον.

Ακολούθησε το Synapse, ένα ταχύρρυθμο FPS με τηλεκινητικές δυνάμεις.
Το παιχνίδι εξελίσσεται σε έναν ασπρόμαυρο κόσμο, με το μόνο χρώμα που φαίνεται να προέρχεται από τις δυνάμεις του ίδιου του χαρακτήρα σας.
Στη συνέχεια, είδαμε ένα stealth παιχνίδι – επιστημονικής φαντασίας βασισμένο όμως στην θρυλική σειρά βιβλίων “Foundation” του Isaac Asimov.
Το παιχνίδι περιείχε πιστολίδια και stealthing γύρω από έναν διαστημικό σταθμό.
Το Before Your Eyes ήταν το τελευταίο παιχνίδι που παρουσιάστηκε, μια πολύχρωμη interactive περιπέτεια με θέμα τις αναμνήσεις, όπου κάθε φορά που ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας, κάνετε ένα ταξίδι στο χρόνο.

Sony State of Play Φεβρουαρίου: Όλα όσα ανακοινώθηκαν

Οι προγραμματιστές του Tetris Effect αποκάλυψαν το νέο project που ονομάζεται Humanity

Η ομάδα πίσω από το Tetris Effect αποκάλυψε έναν νέο τίτλο που ονομάζεται Humanity, ένας σκύλος-πνεύμα και καθοδηγεί εκατοντάδες ανθρώπους με τρόπο που θυμίζει το παιχνίδι Lemmings.
Είδαμε επίσης ένα tool, όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργούν και να μοιράζονται τα levels (επίπεδα) με άλλους – σε όλο τον κόσμο.
Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αυτό το Μάιο στα Ps 5, Ps4, Ps VR και Ps VR2.



Το Tchia ξεκινάει στο PlayStation Plus αυτόν τον Μάρτιο
Το Tchia είναι ένα exploration παιχνίδι που μοιάζει με το Wind Waker από την εταιρεία Awaceb – και μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει στις Extra και Premium βαθμίδες του PlayStation Plus στις 21 Μαρτίου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το παιχνίδι, οι προγραμματιστές μοιράστηκαν ένα επίσημο gameplay το περασμένο Σαββατοκύριακο στο IGN Fan Fest.

Το Goodbye Volcano High έρχεται στο Ps4 kai 5 στις 15 Ιουνίου
Έχουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Goodbye Volcano High που έρχεται στο Ps4 και 5.

Το τρέιλερ έδειξε αφηγηματικές συζητήσεις μεταξύ των χαρακτήρων και μερικά τμήματα ρυθμού, καθώς παίζετε μέσα από την προπόνηση της μπάντας των κύριων χαρακτήρων.


Το Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections απέκτησε νέο trailer

Το Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections “μαζεύει” τη σειρά Ultimate Ninja Storm και τα συνδέει ξανά σε ένα story.
Είδαμε τo gameplay από τη σκηνή μάχης του Naruto με τον Sasuke, καθώς και άλλων πολλών χαρακτήρων από όλο το franchise.

Wayfinder, νέο trailer

Ρίξαμε και μια νέα ματιά στο action RPG Wayfinder, εκεί που μπορείτε να συνεργαστείτε με τους φίλους σας για να αποτρέψετε τις εχθρικές δυνάμεις που έχουν καταλάβει τον κόσμο!
Το τελευταίο trailer ήταν μια γενική εικόνα του gameplay, δείχνοντας μας πως είναι οι μάχες σε γενικές γραμμές, αλλά και ένα boss fight!

Sony State of Play Φεβρουαρίου: Όλα όσα ανακοινώθηκαν

Πηγή πληροφοριών: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS