ΑρχικήUpdatesΤο Spotify σκοτώνει το heart button και το αντικαθιστά με το σύμβολο...

Το Spotify σκοτώνει το heart button και το αντικαθιστά με το σύμβολο «plus»

Σήμερα, το Spotify αποκάλυψε το λανσάρισμα του νέου του κουμπιού plus που συνδυάζει τα εικονίδια “heart” και  “Add to playlist” σε ένα. Με αυτή την ενοποιημένη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν πλέον να αποθηκεύουν όλα τα τραγούδια, άλμπουμ, λίστες αναπαραγωγής, ακουστικά βιβλία, podcast ή επεισόδια που συναντούν με ένα μόνο κλικ!

Δείτε επίσης: Το Spotify φτάνει τους 205 εκατομμύρια συνδρομητές Premium

Για να προσθέσετε ένα τραγούδι στα “Liked Songs”, οι χρήστες αγγίζουν το κουμπί “συν” που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά στην προβολή  “Now Playing View”. Αφού πατήσετε σε αυτό, το εικονίδιο θα αλλάξει σε ένα πράσινο σημάδι επιλογής για να ενημερώσει τον χρήστη ότι έχει αποθηκευτεί στη λίστα. Στη συνέχεια, εάν οι χρήστες θέλουν να προσθέσουν το τραγούδι σε άλλη λίστα αναπαραγωγής, μπορούν να πατήσουν ξανά το εικονίδιο συν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν το νέο κουμπί στα επεισόδια podcast και να τα προσθέσουν στο “Your Episodes.”

Δείτε επίσης: Spotify: Λανσάρει την δυνατότητα Exclude From Your Taste Profile

Από σήμερα, το νέο εικονίδιο είναι πλέον προσβάσιμο στους χρήστες του Spotify στις συσκευές iOS και Android. Ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη βιώσει αυτή την αλλαγή λόγω των δοκιμών που γίνονται από πέρυσι, όλοι οι συνδρομητές θα δουν την αλλαγή τις επόμενες εβδομάδες.

Spotify heart
Το Spotify σκοτώνει το heart button και το αντικαθιστά με το σύμβολο «plus»

Μπορεί να πρόκειται για μια λεπτή προσαρμογή, αλλά μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο για ορισμένους καταναλωτές να προσαρμοστούν. Το εικονίδιο της καρδιάς εφαρμόζεται ευρέως σε πολυάριθμες δημοφιλείς εφαρμογές, όπως η Apple Music και ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, το TikTok και το Instagram. Στην πραγματικότητα, το 2015 το Twitter τροποποίησε το κουμπί αγαπημένων/like σε σχήμα αστεριού στην πιο οικεία εικόνα μιας καρδιάς, καθώς εκφράζει συναισθήματα με τα οποία όλοι είναι οικεία εξοικειωμένοι.

Το Spotify είναι σίγουρο ότι η εισαγωγή του κουμπιού plus θα εξοικονομήσει χρόνο για τους χρήστες, επιτρέποντάς τους να προσθέτουν πολλαπλές λίστες αναπαραγωγής με ένα κλικ. Μετά τη δοκιμή αυτού του χαρακτηριστικού, το Spotify ανέφερε αυξημένη πιθανότητα επανάληψης των αγαπημένων κομματιών από τους ακροατές του.

Δείτε επίσης: Το Spotify δοκιμάζει playlists που θα ξεκλειδώνονται από τους κατόχους NFT

Μόλις πρόσφατα, το Spotify εισήγαγε μια καινοτόμο λειτουργία που ονομάζεται “Exclude from your taste profile” και επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα ποιες λίστες αναπαραγωγής δεν επιθυμούν εξατομικευμένες συστάσεις. Με αυτό το επαναστατικό εργαλείο, μπορείτε να προσαρμόσετε και να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία ακρόασής σας όπως ποτέ άλλοτε!

Επιπλέον, η εταιρεία παρουσίασε μια εντελώς νέα εμπειρία Home κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η οποία διαχωρίζει διακριτά τις επιλογές “Music” και “Podcasts & Shows”.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS