ΑρχικήGamingPokemon Sleep: Ο Pikachu θα σας τραγουδάει για να κοιμηθείτε

Pokemon Sleep: Ο Pikachu θα σας τραγουδάει για να κοιμηθείτε

Pokemon Sleep

Στην αρχή, τα Pokemon επανασχεδίασαν την έξοδο. Μετά, επανασχεδίασαν το περπάτημα. Τώρα, 27 χρόνια μετά, τα Pokemon επανασχεδιάζουν τον ύπνο.

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, υπερβολικό ή και τα δύο αλλά είναι αλήθεια. Το Pokemon Sleep είναι το πιο συναρπαστικό βιντεοπαιχνίδι της χρονιάς. Ωστόσο, η λέξη «βιντεοπαιχνίδι» πρέπει να χρησιμοποιείται ελαφρά. Το Sleep είναι ένα παιχνιδοποιημένο βοήθημα παρακολούθησης ύπνου που συνδυάζει τα πιο χαριτωμένα πλάσματα του franchise με μετρήσεις για να καταγράψει την απαραίτητη βιολογική λειτουργία. Το πιο πιθανό είναι να κοιμάστε ήδη με το smartphone σας δίπλα στο κεφάλι σας. Τώρα, η Pokemon είναι η πιο πρόσφατη εταιρεία που μαζεύει τα βιομετρικά σας δεδομένα ενώ κοιμάστε.

Πρόταση: Pokémon Go: Συμμετέχει στο metaverse – Συνεργασία με τον Ed Sheeran

Όπως αποκάλυψε η εταιρία Pokemon νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε ένα livestream που παρακολουθήθηκε με προσήλωση προς τιμήν των γενεθλίων του franchise, το Sleep κάνει τα όνειρα των fan του Pokemon να παραγματοποιηθούν. Η διάρκεια και η ποιότητα του ύπνου σας φέρουν πόντους καθώς και ευκαιρίες να δείτε περισσότερα Pokemon. Ανάλογα με το πόσο καλά κοιμάστε, θα ξυπνάτε και θα βρίσκετε περισσότερα Pokemon στο νησί που λειτουργεί ως κεντρική διεπαφή του Pokemon Sleep. Εάν το τηλέφωνό σας διαπιστώσει ότι κοιμάστε σε «περίεργο στυλ» – π.χ. με τα πόδια ανοιχτά σε αντίθετες κατευθύνσεις – μπορεί να δείτε ένα Slowpoke το επόμενο πρωί, ξαπλωμένο σε παρόμοια στάση.

Δείτε επίσης:Pokemon Scarlet και Violet: Μεγαλύτερες πωλήσεις από ποτέ

Με όσο διαφορετικούς τρόπους κοιμάστε, τόσο περισσότερα Pokemon μπορείτε να δείτε. Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι είναι συμβατό με το προαιρετικό-αλλά-και-όχι περιφερειακό Pokemon Go Plus-Plus το οποίο βρίσκεται στο κρεβάτι σας και διαθέτει τον ήχο ενός Pikachu να σας τραγουδάει χαριτωμένα για να κοιμηθείτε. Όταν το Pokemon Sleep θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα εφαρμογών αργότερα αυτό το χρόνο, θα μάθετε επιτέλους πώς να σταματήσετε να τριγυρνάτε και να κλωτσάτε τον σύντροφό σας κάθε βράδυ.

Όσο αξιολάτρευτο και ανόητο κι αν ακούγεται όλο αυτό, το Pokemon Sleep εξακολουθείνα είναι ακόμα μια εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου. Μετά από 4 χρόνια το project αυτό επιτέλους ολοκληρώθηκε.

Η εταιρεία Pokemon ανακοίνωσε τυχαία το Pokemon Sleep τον Μάιο του 2019. Πώς μπορεί να μοιάζει ένα παιχνίδι για τον ύπνο;

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2020. Για μυριάδες λόγους δεν βγήκε το 2020. Ή το 2021. Ή το 2022. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, το tweet του 2019 που χρησίμευσε ως η αρχική του ανακοίνωση έγινε χώρος συνάντησης και έτσι οι θαυμαστές ξαναγυρνούσαν με την απορία για το πότε θα τους βοηθήσουν τα Pokemon στον ύπνο.

Διαβάστε επίσης: Η The Pokemon Company ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας εφαρμογής Pokemon Sleep

Το Sleep μετά από έναν μικρό υπνάκο των τεσσάρων ετών από τα φώτα της δημοσιότητας και αφού οι fans πίστευαν πως είναι καταδικασμένο σε έναν αιώνιο λήθαργο, ανεξάρτητα αν είναι καλό ή όχι αξίζει ένα download για αυτούς που περίμεναν τόσο καιρό.

πηγή πληροφοριών: thedailybeast.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS