ΑρχικήinetMotorola Razr: Έρχεται μια νέα αναδιπλούμενη έκδοση το 2023

Motorola Razr: Έρχεται μια νέα αναδιπλούμενη έκδοση το 2023

Μια νέα έκδοση του αναδιπλούμενου smartphone Motorola Razr θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lenovo, στην οποία ανήκει πλέον η μάρκα.

αναδιπλούμενα τηλέφωνα

Το Razr είναι ένα εμβληματικό κομμάτι στην ιστορία της Motorola και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2004, αποτελώντας ένα από τα πιο αγαπημένα flip phones της εποχής του.

Δείτε επίσης: Motorola Edge 40 Pro: Ποια τα χαρακτηριστικά του;

Το 2020, η Motorola επανέφερε το Razr στη ζωή με μια σύγχρονη εκδοχή – μια αναδιπλούμενη έκδοση. Το Razr διατηρεί τον εμβληματικό αναδιπλούμενο σχεδιασμό του, αλλά σε αντίθεση με την αρχική συσκευή, η ίδια η οθόνη μπορεί να λυγίσει, επιτρέποντας στο τηλέφωνο να διπλώσει.

Σε συνέντευξή του στο CNBC, στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, ο διευθύνων σύμβουλος της Lenovo, Yuanqing Yang, δήλωσε ότι η ανταπόκριση στο Razr είναι ενθαρρυντική και ότι η Motorola θα κυκλοφορήσει σύντομα μια νέα έκδοση του αναδιπλούμενου τηλεφώνου της.

Δείτε επίσης: OnePlus: Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της είναι μεγαλύτερο από ό,τι νομίζετε

Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερη“, είπε ο Yang για τη νέα συσκευή.

Αν και δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, είπε ότι οι βελτιώσεις θα επικεντρωθούν στο μηχανισμό αναδίπλωσης και στις εφαρμογές στη συσκευή. Μεγάλοι κατασκευαστές smartphone, όπως η Samsung και η Honor, που έχουν επίσης κυκλοφορήσει αναδιπλούμενα τηλέφωνα, έχουν επικεντρωθεί στο μηχανισμό αναδίπλωσης για να βεβαιωθούν ότι είναι ανθεκτικός και ότι δεν δημιουργεί γραμμή στην οθόνη της συσκευής. Ο Yang είπε ότι αυτά τα σημεία ελέγχει και η Motorola στο Razr.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Honor και η Oppo κυκλοφόρησαν τα αναδιπλούμενα smartphones τους στο παγκόσμιο κοινό. Αυτή η νέα τεχνολογία έχει αντιμετωπιστεί με ενθουσιασμό από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, αλλά ακόμα δεν χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες.

Δείτε επίσης: Surface Duo 3 της Microsoft: Θα έχει foldable οθόνη

Motorola Razr αναδιπλούμενο smartphone
Motorola Razr: Έρχεται μια νέα αναδιπλούμενη έκδοση το 2023

Τα αναδιπλούμενα smartphones αντιπροσώπευαν μόνο το 1,1% των συνολικών αποστολών smartphone το 2022, σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία IDC. Αναμένεται να αυξηθούν στο 2,8% το 2026.

Ο Yang είπε ότι οι τιμές των αναδιπλούμενων smartphones είναι αρκετά υψηλές αυτή τη στιγμή, αλλά θα μειωθούν στο μέλλον. Η μείωση των τιμών μπορεί να κάνει περισσότερους χρήστες να στραφούν σε αυτά τα τηλέφωνα.

Τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα πρόκειται να φέρουν επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους, προσφέροντας πρωτοφανή επίπεδα ευκολίας και ευελιξίας σε ένα κομψό πακέτο.

Η Motorola είναι γνωστή για τους πειραματισμούς με το σχεδιασμό των smartphone. Στο MWC, η εταιρεία παρουσίασε ένα λεγόμενο “rollable” smartphone.

Πηγή: www.cnbc.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS