ΑρχικήinetStranger Things The First Shadow: Η πρώτη θεατρική παράσταση

Stranger Things The First Shadow: Η πρώτη θεατρική παράσταση

Το Stranger Things The First Shadow είναι η πρώτη θεατρική παράσταση ενός από τα μεγαλύτερα franchise του Netflix τα τελευταία χρόνια.

Netflix Stranger Things
Stranger Things The First Shadow: Η πρώτη θεατρική παράσταση

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που έχει μείνει στην κορυφή το Stranger Things και συνεχίζεται για ακόμα μία σεζόν αλλά ο κυριότερος είναι η αυτοτελής ιστορία του. Μέχρι πρόσφατα το Stranger Things ήταν μια μόνο τηλεοπτική σειρά με συναρπαστική αφήγηση. Αυτό πρόκειται όμως να αλλάξει πριν το τέλος του χρόνου.

Ήταν γνωστό πως το franchise θα επεκτεινόταν πέρα από την κλασική του σειρά σε live-action spin off και σε ένα θεατρικό το οποίο είναι ήδη στα σκαριά. Η Netflix ανακοίνωσε λοιπόν το θεατρικό με τίτλο Stranger Things: The First Shadow και το πότε θα κυκλοφορήσει. Το θεατρικό θα παίξει στα τέλη του 2023 στο London West End και είναι βασισμένο σε μια πρωτότυπη ιστορία των Duffer αδερφών μαζί με την Kate Trefry και τον Jack Thorne. Η ιστορία διαδραματίζεται το 1959 και το έργο είναι ένα prequel που εξερευνά την ιστορία πίσω από τον Henry Creel, ως γνωστόν Vecna, εις βάθος. Θα έχει επιπλέον τους αγαπημένους των θαυμαστών χαρακτήρες, Jim Hopper και Bob Newby, καθώς και έναν νέο χαρακτήρα ονομαζόμενο Joyce Maldonado.

Δείτε επίσης: Netflix: Ένα παιχνίδι Stranger Things VR θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023

Το πρόβλημα όμως ποιο είναι; Το Stranger Things καλείται να αντιμετωπίσει κάτι που οι Marver και Star Wars θαυμαστές ξέρουν πολύ καλά: να έρθουν αντιμέτωποι με περιεχόμενο εκτός της κύριας ιστορίας των ταινιών/σειρών ώστε να μπορέσουν να μείνουν στον κύκλο.

Stranger Things The First Shadow: Η πρώτη θεατρική παράσταση

Πρόταση: Netflix: Spatial audio σε 700 τίτλους για τους συνδρομητές Premium

Μέχρι λοιπόν την κυκλοφορία της 4ης φάσης στο MCU οι ταινίες ήταν εύκολες προς κατανάλωση όπως και το Stranger Things. Παρόλα αυτά, η επέκταση του στην τηλεοπτική μεριά με την σειρά του Loki σήμαινε πως θα πρέπει να δει κανείς και το περιεχόμενο αυτό ώστε να καταλάβει τι συμβαίνει στις μελλοντικές ταινίες. Για παράδειγμα, αν θέλετε να καταλάβετε τι γίνεται στην ταινία του Doctor Strange 2 και γιατί η Scarlet Witch βρίσκεται στην αντίπαλη μεριά θα πρέπει να δείτε το WandaVision αντίστοιχα πριν δείτε την ταινία του Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα πρέπει να δείτε το Loki για να καταλάβετε πλήρως τον ερχομό του Kang και τις σκηνές μετά το τέλος.

Το ίδιο ισχύει και στο franchise του Star Wars. Η 3η season του Mandalorian που κυκλοφόρησε 1η Μαρτίου στο Disney+ ακολουθεί το The Book of Boba Fett. Θα πρέπει μετά το κοινό να παρακολουθήσει τη σειρά του Boba Fett για να καταλάβει πλήρως τι συμβαίνει στη 3η season του Mandalorian αλλά και για να λυθούν κάποιες απορίες (δεν κάνουμε spoiler εμείς εδώ)

Είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα για τους θαυμαστές των ταινιών και είναι κάτι που το Stranger Things κινδυνεύει να πάθει ειδικά τώρα που το πρώτο τους spin off θα είναι θεατρικό έργο.

Διαβάστε επίσης: Το Netflix καταρρέει μετά την κυκλοφορία του Stranger Things 4 Volume 2

Θεωρητικά θα μπορούσε στα πρώτα επεισόδια να προσπαθήσει το Stranger Things να κάνει, όπως έκανε και το Mandalorian, ένα μικρό recap του θεατρικού ώστε να μπορέσουν οι θεατές να έχουν την πλήρη εικόνα μπαίνοντας στην 5η season. Οι θαυμαστές που παρακολουθούν εξαρχής την σειρά χρειάζονται απαντήσεις για τα μεγαλύτερα ερωτήματα του franchise και αν αυτό συμβεί στο θεατρικό χωρίς να περάσουν στην νέα σεζόν τότε θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα.

πηγή πληροφοριών:techradar.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS