ΑρχικήHow ToAndroid Auto: Ανακαλύψτε πώς να εξατομικεύσετε το UI του

Android Auto: Ανακαλύψτε πώς να εξατομικεύσετε το UI του

Έχετε αυτοκίνητο και Android smartphone; Αν ναι, τότε το Android Αuto είναι η ιδανική εφαρμογή-συνοδός για το όχημά σας. Σας κρατάει συνδεδεμένους χωρίς περισπασμούς κατά την οδήγηση – επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στο δρόμο μπροστά σας. Το Android Auto κάνει την καθημερινότητά σας λίγο απλούστερη, παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση σε ειδοποιήσεις, εφαρμογές, μουσικές υπηρεσίες και χάρτες Google μέσω της ενσωματωμένης υπηρεσίας Google Assistant – ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις χωρίς να χρειάζεται να σηκωθούν από το κάθισμά τους.

Δείτε επίσης: Waze: Είναι πλέον διαθέσιμο για αυτοκίνητα με Android Automotive
Android Auto

Η Google παρουσίασε πρόσφατα τη νεότερη ενημέρωση Android Auto Coolwalk για την υπηρεσία συνοδών αυτοκινήτου, η οποία διαθέτει πλέον ένα περιβάλλον εργασίας δύο τμημάτων. Επιπλέον, βελτιώνει σημαντικά τη συνολική εμπειρία του χρήστη.

Ευτυχώς, υπάρχει μια εύκολη προσέγγιση για να προσαρμόσετε το Android Auto ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση κατά την οδήγηση. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε τη διεπαφή Coolwalk, μπορείτε να τροποποιήσετε τον προσανατολισμό της ώστε να τοποθετήσετε τις ειδοποιήσεις και την πρόσβαση στον βοηθό πιο κοντά στην πλευρά του οδηγού. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την ακολουθία της εφαρμογής και να τροποποιήσουν τη συμπεριφορά του Google Assistant ώστε να την προσαρμόσουν στις ανάγκες τους.

Δείτε ακόμα: Η Google μειώνει τον αριθμό των συσκευών που υποστηρίζουν το Android Auto

UI

Αν αναζητάτε μια εξατομικευμένη εμπειρία Android Auto, αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε το όραμά σας:

1.Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και αναζητήστε το Android Auto στο επάνω μέρος.

2.Ανοίξτε το και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές μενού.

Το Android Auto για Phone Screens θα σταματήσει να λειτουργεί

Δείτε επίσης: Εδώ είναι οι επιλογές που θα βρείτε και τι κάνουν:

  1. Προσαρμογή εκκίνησης: Επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τη σειρά των εφαρμογών και φέρνει εφαρμογές στην κορυφή τις οποίες χρησιμοποιείτε πιο συχνά κατά την οδήγηση.
  2.  Ανίχνευση Hey Google: Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν/απενεργοποιούν τον εντοπισμό εντολών Hey Google για καλύτερη πρόσβαση hands-free σε εφαρμογές και άλλες υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να εκπαιδεύσετε το φωνητικό σας μοντέλο για ταχύτερη και καλύτερη ανίχνευση.
  3.  Αυτόματη εκκίνηση του Android Auto: Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να εκκινήσετε ή όχι το Android Auto μόλις συνδέσετε το τηλέφωνό σας στο αυτοκίνητο.
  4.  Συγχρονισμός προφίλ εργασίας: Εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για το προφίλ εργασίας σας, η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής θα το κάνει να συμβεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS