ΑρχικήUpdatesiOS 16.4: Έρχεται την άνοιξη με νέα χαρακτηριστικά!

iOS 16.4: Έρχεται την άνοιξη με νέα χαρακτηριστικά!

Η επερχόμενη ενημέρωση iOS 16.4 της Apple πρόκειται να φέρει πλήθος νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων στο iPhone.

Η Apple βρίσκεται στη διαδικασία οριστικοποίησης του iOS 16.4 για την επίσημη κυκλοφορία του στο κοινό αυτή την άνοιξη! Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν πρόσβαση σε μια ποικιλία νέων και βελτιωμένων χαρακτηριστικών στα iPhone τους είτε τον Μάρτιο είτε τον Απρίλιο. Αυτή η ενημέρωση θα επιφέρει μια σειρά από βελτιώσεις που είναι βέβαιο ότι θα κάνουν την εμπειρία σας στο κινητό ακόμα πιο ευχάριστη.

iOS 16.4: Έρχεται την άνοιξη με νέα χαρακτηριστικά!

Το iOS 16.4 είναι γεμάτο με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, από πρόσθετα emoji μέχρι ειδοποιήσεις push στο διαδίκτυο και όχι μόνο! Διαβάστε παρακάτω καθώς αναλύουμε πέντε από τις νεότερες προσθήκες για το iPhone σας.

1. Νέα Emoji

Το iOS 16.4 μας φέρνει το πολυαναμενόμενο Unicode 15.0, εισάγοντας μια σειρά από νέα emoji για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας – από ένα πρόσωπο που κουνιέται και μια καρδιά σε τρία διαφορετικά χρώματα, μέχρι και ζώα όπως ο γάιδαρος, το ελάφι και η μέδουσα!

Δείτε επίσης: Ενεργοποιήστε την Προηγμένη προστασία δεδομένων στο iPhone

2. Web Push ειδοποιήσεις

Με την κυκλοφορία του iOS 16.4, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις push μέσω του Safari στο iPhone τους. Αυτό σημαίνει ότι οι ιστότοποι μπορούν να σας στέλνουν έγκαιρες ενημερώσεις και υπενθυμίσεις όπως ακριβώς οι εφαρμογές από το App Store! Ωστόσο, μόνο οι ιστότοποι που έχουν προστεθεί ως εφαρμογή ιστού στο Home Screen σας θα μπορούν να ζητήσουν αυτή την άδεια.

iOS 16.4: Έρχεται την άνοιξη με νέα χαρακτηριστικά!
iOS 16.4: Έρχεται την άνοιξη με νέα χαρακτηριστικά!

3. Beta Updates Μενού

Το iOS 16.4 είναι εδώ με μια νέα, βελτιωμένη λειτουργία Beta Updates στην εφαρμογή Settings στην ενότητα General → Software Update! Τα μέλη του Developer Program της Apple μπορούν πλέον να κατεβάζουν τις beta του iOS για προγραμματιστές χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν configuration profile από την ιστοσελίδα της Apple Developer– κάνοντας την εγκατάσταση πιο εύκολη από ποτέ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις δημόσιες betas απευθείας από αυτό το μενού!

Εάν το iPhone σας είναι συνδεδεμένο στο ίδιο Apple ID που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στο Developer Program, τότε θα δείτε μια επιλογή για τη beta έκδοση για προγραμματιστές. Στις μελλοντικές εκδόσεις του iOS, αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση σε αυτές τις beta και κατά συνέπεια να σταματήσουν την κοινοποίηση δωρεάν configuration profiles στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Η Apple δεν ενημερώνει ένα email app με τεχνολογία ChatGPT λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια

4. Βελτιώσεις Podcast App

Το iOS 16.4 εισήγαγε μια πληθώρα συναρπαστικών χαρακτηριστικών στην εφαρμογή Podcasts της Apple, από το iPhone σας μέχρι το CarPlay! Το μενού Channels παρέχει στους χρήστες την ευκολία να έχουν όλα τα αγαπημένα τους κανάλια podcast τοποθετημένα σε ένα σημείο στη συσκευή τους. Επιπλέον, η ουρά Up Next προβάλλει τόσο τα επεισόδια που έχουν αποθηκευτεί όσο και εκείνα που αναπαράγονται από εκπομπές που δεν ακολουθούνται! Ως επιστέγασμα, το CarPlay παρέχει τώρα πρόσβαση στις ουρές Recently Played και Up Next καθώς και στα συνιστώμενα podcast μέσω της καρτέλας Browse για ακόμα καλύτερη εμπειρία ακρόασης.

iOS 16.4: Έρχεται την άνοιξη με νέα χαρακτηριστικά!
iOS 16.4: Έρχεται την άνοιξη με νέα χαρακτηριστικά!

5. Νέα αρχιτεκτονική Home App

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την εφαρμογή Home με βελτιωμένη απόδοση, αποδοτικότητα και αξιοπιστία; Η προαιρετική ενημέρωση του iOS 16.4 προσφέρει μια ανανεωμένη αρχιτεκτονική που είχε αρχικά κυκλοφορήσει στο iOS 16.2, αλλά αποσύρθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων – οπότε ξέρετε ότι αυτή τη φορά θα λειτουργεί ομαλά! Επιπλέον, η νέα αρχιτεκτονική ακολουθεί την προσθήκη από την Apple της υποστήριξης αξεσουάρ Matter για την εφαρμογή Home στο iOS 16.1. Όλα μαζί διασφαλίζουν ότι θα μπορείτε να ελέγχετε αβίαστα τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας χωρίς προβλήματα ή δυσλειτουργίες.

Εάν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα iOS 16 developer beta, μπορείτε να ενημερώσετε το συμβατό iPhone σας σε iOS 16.4 beta 2 ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Settings.
  • Μεταβείτε στην ενότητα General.
  • Πατήστε στην επιλογή Software Update.
  • Αφήστε τη σελίδα να ανανεωθεί για μερικά δευτερόλεπτα.
  • Στη συνέχεια θα εμφανιστεί η ενημέρωση.
  • Πατήστε στο Download and install.
  • Συμφωνήστε με τα Terms of Service, αφού τα διαβάσετε διεξοδικά και προσεκτικά.
  • Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι συνδεδεμένο σε πηγή ρεύματος μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Ορίστε! Τώρα τρέχετε το iOS 16.4 beta 2.

Χρήστες iPhone, χαρείτε! Το iOS 16.4 είναι η ιδανική ενημέρωση για εσάς και τη συσκευή σας, καθώς προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών ενώ παράλληλα παρέχει αυξημένες δυνατότητες απόδοσης.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS