ΑρχικήgamingFortnite: Αναμένεται first-person mode από την επόμενη season

Fortnite: Αναμένεται first-person mode από την επόμενη season

Σύμφωνα με έναν δημοφιλή “leaker” στο Twitter, το Fortnite θα έχει σύντομα ένα νέο first-person mode, το οποίο θα προστεθεί την επόμενη season!
Αν και οι ακριβείς λεπτομέρειες για το πώς θα εισαχθεί αυτή η λειτουργία δεν είναι ακόμη γνωστές, αναμένεται να “κλειδώνει” τους παίκτες σε first-person οπτική καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Counter-Strike 2: Οι φήμες ακούγονται όλο και περισσότερο!

Fortnite first-person mode
Fortnite: Αναμένεται first-person mode από την επόμενη season

Αυτή τη στιγμή, ορισμένα όπλα (rifles) στο Fortnite προσφέρουν ήδη μια first-person οπτική όταν στοχεύουν μέσα απο τη “θανατηφόρα” διόπτρα
Ωστόσο, αυτό το νέο mode του Fortnite, θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή και την “έξοδο” από το παραδοσιακή 3rd-person οπτική του παιχνιδιού.

Η επερχόμενη σεζόν του τελευταίου chapter του Fortnite λέγεται ότι θα έχει σε μεγάλο βαθμό ως θέμα το δημοφιλές anime Attack on Titan.
Επιπλέον, αναμένεται να περιλαμβάνει ένα battle pass για τους παίκτες, ώστε να ξεκλειδώνουν διάφορες ανταμοιβές καθώς προχωρούν μέσα στη σεζόν.
Η σεζόν του Fortnite που “τρέχει” αυτή τη στιγμή, ολοκληρώνεται στις 8 Μαρτίου, αλλά η ημερομηνία έναρξης της επόμενης σεζόν είναι προς το παρόν άγνωστη.

Ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσει στις 9 Μαρτίου, είχαν συμβεί κάποια γεγονότα κοντά στο τέλος της σεζόν και “έριξαν” offline το παιχνίδι, έτσι ίσως να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο
Το πιο πρόσφατο μεγάλο update του Fortnite, το Chapter 4, κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους.
Σε αυτό το update είδαμε τα νέα cosmetic skins βασισμένα σε δημοφιλείς χαρακτήρες παιχνιδιών, όπως οι Doom Slayer και ο Geralt of Rivia (Witcher).
Το update εκτός των άλλων, είχε φέρει και αρκετές σημαντικές τεχνικές βελτιώσεις στο παιχνίδι.
Το Fortnite μεταφέρθηκε στην τελευταία έκδοση της Unreal Engine 5, η οποία επέτρεψε τη χρήση πρωτοποριακών χαρακτηριστικών όπως Nanite, Lumen, Virtual Shadow Maps και Temporal Super Resolution.
Συνολικά, το Fortnite παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, με μεγάλο και πιστό player base.

Δείτε επίσης: Destiny 2: Lightfall κυκλοφορία – οι servers ξανά online

Fortnite: Αναμένεται first-person mode από την επόμενη season

Tο Fortnite είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι battle royale, το οποίο αναπτύσσεται και δημοσιεύεται από την Epic Games
Διαθέτει ένα καρτουνίστικο στυλ και διάφορους τρόπους παιχνιδιού.
Στο παιχνίδι, οι παίκτες αγωνίζονται για να μείνουν οι τελευταίοι “ζωντανοί”, έχοντας στη διάθεσή τους μια σειρά από όπλα και εργαλεία.
Το ίδιο το παιχνίδι έχει επίσης γίνει κόμβος για διάφορες άλλες μορφές μέσων ενημέρωσης, όπως μουσικές συναυλίες και τρέιλερ ταινιών.

Το Fortnite έχει γίνει ένα πολιτιστικό φαινόμενο! Θα βρείτε παίκτες όλων των ηλικιών να απολαμβάνουν το παιχνίδι.

Πηγή πληροφοριών: videogameschronicle.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS