ΑρχικήgamingMicrosoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Xbox Elite Series 2

Εάν δεν χρειάζεστε αξεσουάρ όπως επιπλέον thumbstick, D-Pads και άλλα, το χειριστήριο Xbox Elite Series 2 Core της Microsoft σάς προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της κανονικής σειράς Elite 2 σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή. Τώρα, μπορείτε να το αγοράσετε ακόμα φθηνότερα, καθώς πωλείται στο Amazon για μόλις $110, ή $20 μείον (15%) από την κανονική τιμή.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Co-Pilot στο Xbox

Όπως αναφέρθηκε, το Elite Series 2 Core είναι το ίδιο με το Elite Series 2, εκτός από το λευκό αντί για το μαύρο χρώμα και την έλλειψη αξεσουάρ. Προσφέρει λαστιχένια λαβή που τυλίγεται γύρω γυρώ, πιο κοντό hair trigger σκανδάλης και 40 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αποκτάτε ασύρματη σύνδεση Xbox με τις κονσόλες Xbox One και Series S/X, μειώνοντας τον λανθάνοντα χρόνο και επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε την υποδοχή ακουστικών. Μπορείτε επίσης να το συνδέσετε σε υπολογιστή μέσω Bluetooth. Η εφαρμογή Xbox Accessories παρέχει επιλογές προσαρμογής, όπως επαναχαρτογράφηση κουμπιών, προσαρμογές καμπύλης ευαισθησίας, νεκρές ζώνες, προσαρμογή της έντασης δόνησης και χρώματα LED.

Πρόταση: Πώς να συνδέσετε ένα Xbox Wireless Controller σε ένα Windows 10 PC;

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε τελικά τα κανονικά αξεσουάρ Elite Series 2, αυτό δεν είναι πρόβλημα — απλώς αγοράστε το πλήρες πακέτο εξαρτημάτων ξεχωριστά. Αυτό σας δίνει όλα όσα λείπουν από το μοντέλο Core, συμπεριλαμβανομένης μιας θήκης μεταφοράς, ενός εργαλείου προσαρμογής thumbstick, μια βάση φόρτισης, δύο κλασικά thumbsticks, ένα ψηλό thumbstick, ένα thumbstick θόλου, ένα D-pad σε σχήμα σταυρού, δύο μεσαία και δύο μίνι paddles, καθώς και ένα καλώδιο USB-C. Το καλύτερο από όλα, με την έκπτωση, θα μπορούσατε να αγοράσετε το πακέτο εξαρτημάτων και το χειριστήριο Elite Series 2 Core και πάλι να εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με το να αγοράζατε το κανονικό Elite Series 2 μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: Final Oculus Rift με Xbox One controller και adapter από τη Microsoft!

πηγή πληροφοριών: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS