ΑρχικήinetΤο OPPO Find X6 Pro θα διαθέτει την πιο φωτεινή οθόνη στην...

Το OPPO Find X6 Pro θα διαθέτει την πιο φωτεινή οθόνη στην αγορά

Με την κυκλοφορία της σειράς iPhone 14 Pro, η οθόνη της Apple παρέμεινε μία από τις πιο φωτεινές της αγοράς. Ωστόσο, ο Ice Universe – ένας γνωστός tipster – αποκάλυψε πρόσφατα ότι το OPPO Find X6 Pro πρόκειται να αλλάξει αυτό το γεγονός και η οθόνη του θα γίνει ακόμα πιο φωτεινή από τον ανταγωνιστή του!

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία των OPPO και OnePlus

OPPO Find X6 Pro

Το OPPO Find X6 Pro θα διαθέτει την πιο φωτεινή οθόνη της αγοράς

Η OPPO μόλις έγραψε στο Twitter ότι το Find X6 Pro θα φτάσει σε φωτεινότητα το μέγιστο των 2.400 nits! Αυτό ξεπερνά τόσο το iPhone 14 Pro όσο και το μεγαλύτερο αντίστοιχο Max με 2.000 nits. Ακόμη και τα Xiaomi 13 και 13 Pro υστερούν με 1.900. Με αυτό το πρωτοποριακό επίτευγμα φωτεινότητας από το Find X6 Pro της OPPO, θα μπορείτε να απολαμβάνετε οπτικές εικόνες όπως ποτέ άλλοτε!

Δείτε επίσης: Oppo: Επιλεγμένες συσκευές θα λαμβάνουν 4 OS upgrades και 5 χρόνια security updates

Το Vivo X90 Pro+ και το HONOR Magic5 Pro μπορούν να φτάσουν την αξιοσημείωτη μέγιστη φωτεινότητα των 1.800 nits, ενώ το Samsung Galaxy S23 Ultra φτάνει τα εντυπωσιακά 1.750 nits. Λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι αριθμοί είναι εφικτοί μόνο όταν ενεργοποιείτε την αυτόματη (προσαρμοστική) φωτεινότητα στο τηλέφωνό σας.

Το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί και με το OPPO Find X6 Pro. Όλα τα τηλέφωνα που παραθέτουμε εδώ έχουν εξαιρετικά φωτεινές οθόνες. Ακόμα κι αν τα χρησιμοποιείτε σε άμεσο ηλιακό φως, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα

Αν άλλες επιλογές σας άφησαν απογοητευμένους, τότε το OPPO Find X6 Pro μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε! Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την εταιρεία, αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, καθώς ακολουθεί τον προκάτοχό του -το OPPO Find X5 Pro- που έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι τον Φεβρουάριο. Τούτου λεχθέντος, με μια ήδη καθυστερημένη ημερομηνία κυκλοφορίας, είναι φυσικό να περιμένει κανείς κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο από αυτούς!

Δείτε επίσης: Oppo: Το Find N2 Flip κυκλοφορεί παγκόσμια

Τα στοιχεία της κάμερας του τηλεφώνου έχουν δημοσιοποιηθεί. Προβλέπεται ότι θα διαθέτει αισθητήρα 1 ιντσών της Sony, τον οποίο χρησιμοποιούν τόσο το Xiaomi 13 Pro όσο και το Vivo X90 Pro+. Ένας τόσο εντυπωσιακός φακός θα προσφέρει σίγουρα στους χρήστες απίστευτες φωτογραφίες!

Επιπλέον, οι αναφορές αναφέρουν ότι ένας αισθητήρας υπερμεγέθους κάμερας 50 megapixel (IMX890 της Sony) και ένας άλλος τηλεφακός 50 megapixel συνοδεύουν τη συσκευή. Φημολογείται επίσης ότι θα είναι εξοπλισμένη με εμπρόσθια κάμερα 32 megapixel για selfies.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Hasselblad, το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, μαζί με μνήμη RAM LPDDR5X και αποθηκευτικό χώρο flash UFS 4.0 για ανώτερες επιδόσεις.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS