ΑρχικήinetΤο M3 Chip της Apple θα έρθει στα επερχόμενα μοντέλα MacBook Air...

Το M3 Chip της Apple θα έρθει στα επερχόμενα μοντέλα MacBook Air και iMac;

Με την κυκλοφορία του νέου chip M3, η Apple θα μπορούσε να απέχει μόλις λίγους μήνες από την παρουσίαση συσκευών με αυτή την ισχυρή τεχνολογία. Στο ενημερωτικό δελτίο του Power On την Κυριακή, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι η Apple θα μπορούσε να αποκαλύψει ένα νέο MacBook Air με M3 τον Ιούνιο, ακολουθούμενο από ένα M3 iMac αργότερα μέσα στη χρονιά.

Δείτε επίσης: Apple TV: Τώρα μπορείτε να δείτε live κανάλια με τη Siri!

MacBook Air

Δείτε επίσης: Apple: Έτοιμη για κυκλοφορία νέων iMac; Τι προσφέρουν;

Στο επερχόμενο Worldwide Developers Conference της Apple τον Ιούνιο, ο τεχνολογικός γίγαντας πρόκειται να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο M3 Chip. Το νέο τσιπ θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που “η Apple μεταβαίνει από την τεχνολογία επεξεργασίας τσιπ 5 νανομέτρων σε σχεδιασμό 3 νανομέτρων στο Mac”, σύμφωνα με τον Gurman, μια καλά σεβαστή και αξιόπιστη πηγή φημών της Apple.

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τα επερχόμενα iMac M3 της Apple, τα οποία βρίσκονται σε διαδικασία δοκιμών! Αν και μπορεί να μην κυκλοφορήσουν πριν από τα μέσα του 2024, θα έρθουν με εσωτερικές βελτιώσεις και οθόνη OLED. Το ίδιο chip αναμένεται επίσης να μπει σε μια ανανέωση του iPad Pro το 2024, όπως αναφέρει το Gurman.

Το Bloomberg ανέφερε προηγουμένως ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες, αν και το χρονοδιάγραμμα ήταν λιγότερο σαφές. Σε ενημερωτικό δελτίο του Σεπτεμβρίου, ο Gurman ανέφερε ότι ένα M3 iMac ήταν στα σκαριά, μαζί με ένα MacBook Air 15 ιντσών και ένα νέο Mac Pro.

iMac

Η Apple δεν έφτιαξε ποτέ MacBook Air 15 ιντσών. Κάποια στιγμή, η εταιρεία παρήγαγε μια έκδοση 11 ιντσών του υπερελαφρύ υπολογιστή, αλλά σταμάτησε να κυκλοφορεί το 2016. Αυτό άφησε το μοντέλο 13 ιντσών ως τη μοναδική προσφορά MacBook Air.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφορεί το tvOS 16.3.3 με επιδιόρθωση ζητημάτων συνδεσιμότητας του Siri Remote

Το iMac ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2021 με τσιπ M1 και είναι πλέον σχεδόν δύο ετών. Εν τω μεταξύ, ο πιο ισχυρός υπολογιστής της Apple, ο Mac Pro, ενημερώθηκε τελευταία φορά το 2019 και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί επεξεργαστές Intel. Αυτή τη στιγμή είναι η μόνη συσκευή της Apple που δεν λειτουργεί με πυρίτιο της ίδιας της εταιρείας.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS