ΑρχικήReviewsΑνακοινώθηκε το Nubia Z50 Ultra: Ποια τα χαρακτηριστικά του

Ανακοινώθηκε το Nubia Z50 Ultra: Ποια τα χαρακτηριστικά του

Σας παρουσιάζουμε το εκπληκτικό Nubia Z50 Ultra – μια συσκευή που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες στην αγορά με την εντυπωσιακά ελκυστική πρόσοψή της. Χωρίς notch ή τρύπα οθόνης, αυτό το ισχυρό τηλέφωνο διαθέτει κάμερα κάτω από την οθόνη και εξαιρετικά λεπτά πλαίσια για απαράμιλλο στυλ και απόδοση.

Δείτε επίσης: Μήπως το smartphone δε λαμβάνει κλήσεις; Δείτε πώς θα το αντιμετωπίσετε

Nubia Z50 Ultra

Το Nubia Z50 Ultra είναι επίσημο με κάμερα κάτω από την οθόνη, πολύ λεπτά πλαίσια

Μπορείτε να δείτε πόσο λεπτά είναι αυτά τα πλαίσια στις παρακάτω εικόνες. Μερικά από αυτά είναι επίσημα renders, ενώ άλλα είναι εικόνες πραγματικής ζωής που κοινοποιούνται από το Ice Universe. Πάνω από όλα, η συσκευή έχει μια επίπεδη οθόνη.

Το Nubia Z50 Ultra διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύστημα ψύξης VC 4.212mm² που διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο τμηματικό βιονικό σχεδιασμό που ενισχύει την εξισορρόπηση της θερμότητας κατά τέσσερις φορές – σύμφωνα με την επιχείρηση!

Η Nubia παρουσίασε την 4ης γενιάς κάμερα κάτω από την οθόνη με εκπληκτική πυκνότητα pixel 400 ppi. Για την τροφοδοσία αυτής της οθόνης, το brand ενσωμάτωσε ένα τσιπ UDC Pro+ που είναι ικανό να τρέχει μεμονωμένα 1×1 pixel και διαθέτει μια 16-megapixel under-display camera (2.24um pixel size, f/2.0 aperture).

Δείτε επίσης: Οι πωλήσεις foldable smartphone μειώνονται για πρώτη φορά

Χρησιμοποιεί οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ρυθμό touch sampling 960 Hz

Διαθέτοντας οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών fullHD+ (2480 x 1116) με αναλογία διαστάσεων 20:9 και εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 120Hz, το τηλέφωνο είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει τους απανταχού gamers! Επίσης, παρέχει ένα touch sampling rate 960Hz καθώς και βάθος χρώματος 10 bit για απαράμιλλη οπτική εμπειρία. Αυτή η οθόνη έχει βάθος χρώματος 10 bit και μπορεί να γίνει αρκετά φωτεινή στα 1.500 nits μέγιστης φωτεινότητας.

Το κινητό τηλέφωνο Nubia κινείται από τον ισχυρότερο επεξεργαστή της Qualcomm μέχρι σήμερα, το Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Η Nubia προσφέρει παραλλαγές RAM 8 GB, 12 GB και 16 GB LPDDR5X αυτού του τηλεφώνου. Αυτά τα τρία μοντέλα διαθέτουν 256 GB, 512 GB και 1 TB αποθήκευσης flash UFS 4.0, αντίστοιχα.

Το Android 13 έρχεται προεγκατεστημένο στο τηλέφωνο, μαζί με το MyOS 13 skin. Υπάρχουν δύο υποδοχές κάρτας SIM (2x nano SIM) που περιλαμβάνονται εδώ. Ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη αποτελεί επίσης μέρος της συσκευασίας. Το Nubia Z50 Ultra έχει στερεοφωνικά ηχεία και υποστηρίζει Bluetooth 5.2.

Nubia Z50 Ultra

Χρησιμοποιείται μπαταρία 5.000 mAh και υποστηρίζεται φόρτιση 80 W

Στο εσωτερικό του τηλεφώνου υπάρχει μια ισχυρή μπαταρία 5.000mAh με δυνατότητα ενσύρματης φόρτισης 80W. Δυστυχώς, η ασύρματη και η αντίστροφη φόρτιση δεν αναφέρθηκαν ως υποστηριζόμενες επιλογές.

Μια κύρια κάμερα 64 megapixel (αισθητήρας IMX787 της Sony, OIS, διάφραγμα f/1.6, φακός 35 mm) υποστηρίζεται από κάμερα υπερευρείας 50 megapixel (αισθητήρας Samsung JN1, FoV 116 μοιρών, διάφραγμα f/2,2, μακροεντολή 2 cm). Η τρίτη κάμερα στο πίσω μέρος είναι μια τηλεφωτογραφική μονάδα περισκοπίου 50 megapixel (αισθητήρας OmniVision OV64B).

Δείτε επίσης: Η Google φέρνει το Magic Eraser σχεδόν σε όλα τα smartphone

Η Nubia αποκάλυψε το τηλέφωνο Z50 Ultra σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις – Μαύρο, Ασημί και το μοντέλο Starry Sky περιορισμένης έκδοσης. Η τιμή του Nubia Z50 Ultra ξεκινά από 3.999 CNY (577 $) και φτάνει μέχρι τα 5.999 CNY (865 $) στην Κίνα. Αυτό το handset κυκλοφόρησε μόνο στην Κίνα και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το δούμε σε άλλες αγορές, αλλά ποιος ξέρει.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS