ΑρχικήinetInstagram down: Χρήστες ανέφεραν διακοπή - "Επέστρεψε" σύντομα

Instagram down: Χρήστες ανέφεραν διακοπή – “Επέστρεψε” σύντομα

Instagram down: Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο δεν είχαν πρόσβαση στο Instagram λόγω διακοπής της υπηρεσίας, όπως αναφέρει το Downdetector.com.

Instagram down

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στην Meta Inc. παρουσίασε μαζική διακοπή λειτουργίας που επηρέασε περισσότερους από 45.000 χρήστες, σύμφωνα με τον ιστότοπο που παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας διαφόρων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το Reuters, το Downdetector που συλλέγει δεδομένα από πολλαπλές πηγές, αποκάλυψε ότι επηρεάστηκαν τουλάχιστον 2.000 χρήστες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (με βάση τις αναφορές). Επιπλέον, πάνω από 1.000 αναφορές προέρχονταν από την Ινδία και την Αυστραλία.

Δείτε επίσης: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Quiet Mode στο Ιnstagram

Instagram down

Το Instagram δεν ήταν σε θέση να φορτώσει περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων αναρτήσεων από το feed και “stories”. Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι έβλεπαν μηνύματα που έλεγαν ότι δεν ήταν δυνατή η ανανέωση του feed ή ότι δεν ήταν δυνατή η φόρτωση αναρτήσεων.

Σχεδόν το 85% των χρηστών αντιμετώπισε προβλήματα με την εφαρμογή της πλατφόρμας για κινητά, ενώ περίπου το 11% αντιμετώπισε δυσκολία στην πρόσβαση στο Instagram.com στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε τραγούδια για reels χρησιμοποιώντας το tab Audio του Instagram

Σύμφωνα με το Downdetector.com, σχεδόν το 4% όσων ανέφεραν διακοπές λειτουργίας είχαν δυσκολία να συνδεθούν στην πλατφόρμα.

Οι αναφορές για τη διακοπή ξεκίνησαν περίπου στη 1:30 π.μ. GMT και κορυφώθηκαν την επόμενη ώρα. Σταδιακά, οι αναφορές άρχισαν να μειώνονται.

Instagram διακοπή
Instagram down: Χρήστες ανέφεραν διακοπή – “Επέστρεψε” σύντομα

Αρκετοί χρήστες σε όλο τον κόσμο μπήκαν στο Twitter για να διαμαρτυρηθούν για τη διακοπή λειτουργίας του Instagram, χρησιμοποιώντας το hashtag #Instagramddown.

Ωστόσο, πολλοί άλλοι ανέφεραν ότι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα και ότι είχαν κανονικά πρόσβαση στο Instagram κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Δείτε επίσης: Οι αναζητήσεις για deactivate των Facebook και Ιnstagram εκτοξεύθηκαν

Νωρίτερα απόψε, ένα τεχνικό πρόβλημα έκανε τους ανθρώπους να έχουν πρόβλημα πρόσβασης στο Instagram. Επιλύσαμε αυτό το ζήτημα για όλους όσο το δυνατόν γρηγορότερα“, ανέφερε το Instagram σε tweet.

Σε κανέναν δεν αρέσει να βιώνει μια απροσδόκητη διακοπή λειτουργίας, αλλά ευτυχώς η πλατφόρμα επέστρεψε σύντομα!

Τον περασμένο μήνα, η δημοφιλής πλατφόρμα αντιμετώπισε άλλη μια διακοπή λειτουργίας που εμπόδισε τους χρήστες να δημιουργήσουν νέες αναρτήσεις ή ιστορίες.

Πηγή: www.independent.co.uk

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS