ΑρχικήUpdatesΤο Netflix σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τους υπότιτλους

Το Netflix σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τους υπότιτλους

Το Netflix παρέχει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τόσο το μέγεθος όσο και την εμφάνιση των υπότιτλων και των κλειστών λεζάντων, επιτρέποντας μεγαλύτερη εξατομίκευση της εμπειρίας θέασης.

Θέλετε να τροποποιήσετε το στυλ των υπότιτλων ή των κλειστών λεζάντων στο Netflix; Μπορείτε να το κάνετε εύκολα, συνδεόμενοι στο λογαριασμό σας μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο και πραγματοποιώντας αλλαγές, όπως η αλλαγή του μεγέθους της γραμματοσειράς ή η προσθήκη μιας εντυπωσιακής σκίασης για καλύτερη αναγνωσιμότητα. Μέχρι τώρα, η εξατομίκευση των κλειστών λεζάντων και υποτίτλων για το περιεχόμενο streaming στην τηλεόραση δεν ήταν καθόλου απλή. Ευτυχώς, το TechCrunch αναφέρει ότι οι υπηρεσίες streaming επιτρέπουν πλέον στους χρήστες να προσαρμόζουν το κείμενό τους μέσα στην ίδια την εφαρμογή – κάνοντας αυτή τη διαδικασία πολύ πιο αποτελεσματική!

Δείτε επίσης: Netflix down: Οι χρήστες ανέφεραν πρόβλημα στη λειτουργία του site

Σύμφωνα με την έκθεση, αυτή η λειτουργία είναι αρκετά παρόμοια με την εφαρμογή προσαρμογής υποτίτλων της εφαρμογής Amazon Prime Video TV, η οποία προσφέρει μια ποικιλία επιλογών. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερα διαφορετικά στυλ γραμματοσειράς – μικρό, μεσαίο και μεγάλο με ή χωρίς σκιές – ώστε να έχετε κάθε φορά τη βέλτιστη εμπειρία προβολής. Εάν χρειάζεστε μεγαλύτερη αντίθεση, μια επιλογή είναι το κίτρινο κείμενο σε μαύρο φόντο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία ελέγχου ενώ παρακολουθείτε μια σειρά, απλώς μεταβείτε στα Settings στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέξτε από εκεί Μέγεθος και στυλ υποτίτλων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι επί του παρόντος δεν είναι δυνατή η προσαρμογή της εμφάνισης του κειμένου για τα αραβικά, εβραϊκά, ιαπωνικά, κορεατικά, ταϊλανδέζικα ή κινέζικα.

Δείτε επίσης: Android malware εμφανίζεται σαν Netflix app και παραβιάζει WhatsApp συνομιλίες

netflix

Δείτε επίσης: Android malware MasterFred: Στοχεύει χρήστες Netflix, Instagram & Twitter

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν υπότιτλους τα τελευταία χρόνια όταν οι ήχοι δεν είναι ισορροπημένοι και οι φωνές φαίνονται χαμηλότερες σε ένταση από το φόντο ή για να παρακολουθήσουν εκπομπές σε μια ξένη γλώσσα. Και ενώ τα χειριστήρια για την εφαρμογή TV προσφέρουν λιγότερες επιλογές προσαρμογής από τον ιστότοπο του Netflix, κάνουν την αλλαγή της εμφάνισης των υποτίτλων πολύ πιο προσιτή.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS