ΑρχικήinetΟι θήκες της σειράς iPhone 14 δεν θα ταιριάζουν στο iPhone 15

Οι θήκες της σειράς iPhone 14 δεν θα ταιριάζουν στο iPhone 15

Αν έχετε μια συσκευή της σειράς iPhone 14 και επιθυμούσατε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ίδια θήκη σε ένα αντίστοιχο μοντέλο iPhone 15, τότε δυστυχώς, αυτό μπορεί να μην είναι εφικτό. Φαίνεται ότι οι θήκες που διατίθενται τώρα δεν θα ταιριάζουν στα περισσότερα iPhone που βρίσκονται στην παραγωγή.

Δείτε επίσης: Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία σε κίτρινο χρώμα

θήκες

Για να επιβεβαιώσει αυτή την υπόθεση, ο ιαπωνικός ιστότοπος Macotakara προμηθεύτηκε εικονικά μοντέλα της σειράς iPhone 15 από τον ιστότοπο λιανικής Alibaba και προσπάθησε να τα τοποθετήσει σε θήκες που είχαν κατασκευαστεί για τις συσκευές iPhone 14 προηγούμενης γενιάς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε, ορισμένα από τα πλαίσια των φωτογραφικών μηχανών ήταν πολύ μεγάλα για τα αντίστοιχα περιβλήματα στις θήκες λόγω ενός επιπλέον 1 χιλιοστού που προστέθηκε σε μερικά μοντέλα. Έτσι, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι περισσότερες δεν ταίριαζαν σωστά. Οι εικονικές μονάδες iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max διέθεταν επίσης αναθεωρημένα πλήκτρα έντασης ήχου που καθιστούσαν τις θήκες ασύμβατες με αυτές.

Οι φήμες λένε ότι αυτά τα μοντέλα θα μπορούσαν να αποκτήσουν ένα μονό, ανθεκτικό κουμπί έντασης ήχου και αυτός θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για να αλάξετε τη θήκη. Αυτή η δοκιμή είναι σύμφωνη και με άλλες διαρροές που έχουμε ακούσει στο παρελθόν, οι οποίες υποστηρίζουν ότι το περίβλημα της κάμερας θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για ορισμένα μοντέλα φέτος.

Δείτε ακόμα: Αναφορά: Τα standard μοντέλα iPhone 15 δεν θα υποστηρίζουν ProMotion & Always-On Display

iPhone 14

Αν ψάχνετε για ένα iPhone 15 που θα ταιριάζει στις θήκες του προκατόχου του, τότε το iPhone 15 Plus είναι μια εξαιρετική επιλογή: δεν έχει αλλαγές στο μέγεθος ή στο μπλοκ της κάμερας. Τα εικονικά μοντέλα αποδεικνύουν την επερχόμενη μετάβαση σε θύρες USB-C σε όλα τα σχέδια iPhone 15. Ως αποτέλεσμα αυτής της μετατροπής, πολλές υπάρχουσες θήκες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να προσαρμοστούν με ακρίβεια στο νέο μέγεθος θύρας.

Ο Macotakara εξέτασε τις εικονικές μονάδες της σειράς iPhone 14, με προστατευτικά οθόνης – μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι αυτά δεν θα είναι συμβατά με κανένα από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15.

Οι φήμες λένε ότι τα επερχόμενα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα αναβαθμιστούν με ένα κομψό, επαναστατικό Dynamic Island αντί για εγκοπή. Όμως, όπως λένε οι αναφορές, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max έχουν ελάχιστα μικρότερες οθόνες από τους προκατόχους τους. Παίρνοντας ένα υπολογισμένο ρίσκο, πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να αποδοθεί στις μικρότερες διαστάσεις των πλαισίων που είχαν φημολογηθεί προηγουμένως σε διαρροές.

Παρά τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, θα πρέπει να λάβετε αυτές τις πληροφορίες με επιφύλαξη. Ο Macotakara είναι γνωστός ως ένας αξιόπιστος ιστότοπος με αξιοθαύμαστο ιστορικό ακριβών διαρροών, ωστόσο, το πόσο αξιόπιστες ήταν οι εικονικές μονάδες παραμένει άγνωστο.

Δείτε επίσης: iPhone 15: Tα αξεσουάρ USB-C θα απαιτούν την πιστοποίηση MFi της Apple

Υπάρχουν ακόμα πολλά άγνωστα στοιχεία για την επερχόμενη κυκλοφορία του iPhone 15 της Apple, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: φαίνεται ότι θα είναι μια επαναστατική συσκευή που θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα τηλέφωνά μας για πάντα! Με τον προηγμένο σχεδιασμό του, τις υπερσύγχρονες κάμερες και τις δυνατότητες απόδοσης, καθώς και τα πολλαπλά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για ευκολία και συνδεσιμότητα, αυτό το τηλέφωνο φαίνεται ότι θα γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Apple μέχρι σήμερα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS