ΑρχικήUpdatesGoogle: Φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Workspace

Google: Φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Workspace

Η Google επεκτείνει τα εργαλεία AI στις εφαρμογές Workspace, ξεκινώντας με μια λειτουργία δημιουργικής γραφής στο Gmail και στα Docs. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο blog, ο τεχνολογικός γίγαντας δήλωσε ότι αυτές οι επαναστατικές νέες λειτουργίες μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να ξεκινήσουν ιδανικά κάθε είδους γραπτό έργο.

Αφήστε τη Google να γίνει ο συνεργάτης σας σε επίπεδο τεχνητής νοημοσύνης καθώς βελτιώνετε και επεξεργάζεστε. Απλά πληκτρολογήστε το θέμα αυτού που θέλετε να γράψετε και ένα προσχέδιο θα δημιουργηθεί αμέσως για εσάς! Επιπλέον, λάβετε περισσότερες προτάσεις αν χρειαστεί, ενώ συνεχίζετε να τελειοποιείτε το έργο σας.

Δείτε επίσης: Android 13 QPR2: Ενημέρωση ήρθε για τα Google Pixel 7

Google: Φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Workspace
Google: Φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Workspace

Η Google αναφέρει ότι το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα σκοπών, από την κατασκευή εξατομικευμένων αγγελιών για θέσεις εργασίας μέχρι τη δημιουργία προσκλήσεων για πάρτι γενεθλίων.

Η Google ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει αρκετές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στο Workspace αργότερα μέσα στο έτος, όπως η παραγωγή τύπων στο Sheets, η αυτόματη δημιουργία εικόνων στο Slides και οι δυνατότητες σημειώσεων στο Meet.

Μετά την έναρξη της επανάστασης της Τεχνητής Νοημοσύνης με το ChatGPT της OpenAI στα τέλη του 2022, η Google και πολλές άλλες εταιρείες δοκιμάζουν τις γενεσιουργές δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης. Η Microsoft απάντησε με το νέο της Bing που λειτουργεί με AI και η Meta διερευνά τη χρήση αυτής της τεχνολογίας για την τροφοδοσία της συνομιλίας στο WhatsApp και το Messenger. Παρομοίως, η Grammarly έχει δημιουργήσει μια λειτουργία βασισμένη στην Τεχνητή Νοημοσύνη, η οποία επεξεργάζεται ειδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και πιο περίπλοκο περιεχόμενο.

Η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για τις εφαρμογές Workspace, με περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων δοκιμαστών πριν από τη δημόσια κυκλοφορία.

Google: Φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Workspace
Google: Φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Workspace

Δείτε επίσης: Google Pixel 7a: Διαρροή μας δείχνει το σχέδιο της νέας συσκευής!

Αυτά τα νέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης θα αποτελέσουν σπουδαία προσθήκη στο Google Workspace, παρέχοντας στους χρήστες αποτελεσματικότερους τρόπους διαχείρισης των εισερχομένων τους και γρήγορης δημιουργίας περιεχομένου. Με τη βοήθεια αυτών των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, οι χρήστες μπορούν πλέον να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: να κάνουν τη δουλειά τους πιο γρήγορα και καλύτερα από ποτέ!

Πηγή: cnet.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS