ΑρχικήUpdatesΤο Playboy επιστρέφει στο Internet για να ανταγωνιστεί το OnlyFans

Το Playboy επιστρέφει στο Internet για να ανταγωνιστεί το OnlyFans

Το Playboy επιστρέφει στο Internet! Ο τρέχων ιδιοκτήτης του δημοφιλούς περιοδικού, PLBY Group, αναβιώνει το original περιοδικό σε ψηφιακή μορφή, ωστόσο έρχεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Θα είναι ένα εικονικό παράθυρο προβολής για μια πλατφόρμα τύπου OnlyFans που θα ονομάζεται “Playboy”.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη Δευτέρα την επιστροφή του περιοδικού προσφέροντας δωρεάν και επί πληρωμή περιεχόμενο. Σύμφωνα με το Variety, το νέο Playboy θα προσφέρει επιλεγμένο περιεχόμενο δωρεάν, αλλά οι χρήστες θα πρέπει να πληρώνουν μεμονωμένους δημιουργούς για να βλέπουν περιεχόμενο από τα παρασκήνια και ολόκληρες τις φωτογραφήσεις. Λέγεται ότι το πρώτο τεύχος του Playbοy θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023, αλλά υπάρχουν ήδη μερικές από τις πρώτες φωτογραφίες του στον ιστότοπο του Playbοy.

Δείτε επίσης: Meta απολύσεις: Άλλοι 10.000 υπάλληλοι χάνουν τη δουλειά τους

Internet Playboy Onlyfans
Το Playboy επιστρέφει στο Internet για να ανταγωνιστεί το OnlyFans

Πριν από το λανσάρισμα, το Playboy εξέδωσε μια ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας: “Το Playboy επαναβεβαιώνει τον ρόλο του ως η πιο καυτή πλατφόρμα για τους πιο δημιουργικούς, τολμηρούς, σέξι, διασκεδαστικούς creators του κόσμου“.

Το business model της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας Playboy είναι παρόμοιο με αυτό του OnlyFans. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν και να πληρώσουν για να δουν περιεχόμενο για ενήλικες και μη και θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα στα μοντέλα.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαφορές. Το Playboy επιτρέπει γυμνές φωτογραφίες, αλλά όχι σκληροπυρηνικά πορνό.

Δείτε επίσης: Supercharger V4: Πρώτη ματιά στον επαναστατικό σταθμό φόρτισης της Tesla

Πολλοί από τους δημιουργούς μας δεν έχουν γυμνό στις σελίδες τους“, είπε στο Variety εκπρόσωπος του Playboy. “Ενώ επιτρέπουμε το γυμνό, δεν επιτρέπουμε πορνογραφία… Δεν το τοποθετούμε ως πλατφόρμα «ενηλίκων»—είναι για όλους, συμπεριλαμβανομένων των mainstream creators που μοιράζονται τα παρασκήνια της ζωής τους“.

Σε αντίθεση με το OnlyFans, το Playboy δεν θα επιτρέπει απευθείας ερασιτέχνες μοντέλα στην πλατφόρμα του. Για κάνουν κάποια δημοσίευση, τα μοντέλα πρέπει να στείλουν αίτηση και να γίνουν αποδεκτά από την εταιρεία.

Υπάρχει χώρος στο διαδίκτυο για το Playboy;

Η επιστροφή του Playboy σε διαδικτυακή μορφή δεν μας κάνει να σκεφτόμαστε τόσο το τι θα γίνεται με τις γυμνές φωτογραφίες. Έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν πολλές τέτοιες εικόνες διαθέσιμες στο Ίντερνετ. Αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι το επιχειρηματικό του μοντέλο.

Δείτε επίσης: Space Adventure Cobra: Από anime σε video game;

Το Playboy ορίζει την πλατφόρμα του ως μια “ανώτερη, ασφαλή και αποκλειστική” έκδοση του OnlyFans. Στην πράξη, αυτό που προτείνει το Playboy είναι ένας συνδυασμός Instagram, TikTok και OnlyFans, αλλά με περιεχόμενο που παράγεται από επαγγελματίες και πωλείται μέσω συνδρομής. Επίσης, υπόσχεται να μην υπάρχουν διαφημίσεις. Το πρόβλημα είναι ότι το Instagram, το TikTok και άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες έχουν ήδη πολύ ταλαντούχους καλλιτέχνες των οποίων το περιεχόμενο προσφέρεται δωρεάν ή προσφέρουν τη δυνατότητα πληρωμής των καλλιτεχνών απευθείας μέσω πλατφορμών δημιουργίας εσόδων όπως το Patreon, το Ko-Fi κλπ.

Λίγα λόγια για το περιοδικό Playboy

Το Playboy είναι ένα από τα πιο γνωστά αμερικανικά περιοδικά. Αρχικά κυκλοφορούσε σε έντυπη μορφή και αργότερα διαδικτυακά. Ιδρύθηκε στο Σικάγο το 1953, από τον Hugh Hefner και τους συνεργάτες του.

Πηγή: gizmodo.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS